Temptation Island: Eerste 3 afleveringen nu op Videoland

Temptation Island is terug! De koppels zijn opgesplitst en de verleiders staan klaar om het ze moeilijk te maken. Videoland begint deze Valentijnsdag goed, met meteen drie afleveringen die nu te streamen zijn.

Lekker fout, lekker gênant, een guilty pleasure. Hoe je het ook wil noemen, het is inmiddels geen verrassing meer als je toegeeft dat je Temptation Island kijkt. De hitshow van RTL is helemaal terug van weggeweest en heeft zich inmiddels gevestigd in het televisielandschap als echte 'frikandellen-tv'. Lekker makkelijk te verteren, een beetje asociaal, maar oh zo lekker. 

Nu wil het toeval dat het vandaag Valentijnsdag is. Waar veel mensen misschien een restaurantje opzoeken of romantisch naar een zwijmelfilm gaan, weet jij wel beter. Vandaag is het tijd voor 'Tempa', maar liefst drie afleveringen achter elkaar!

Drie? Dat klopt, gezien RTL en Videoland onder hetzelfde bedrijf vallen. Waar je voor de uitzendingen op tv steeds netjes moet wachten, kun je met een abonnement op Videoland nu al je slag slaan. De eerste drie afleveringen staan namelijk nu online.

Welk stel blijft bij elkaar? Wie maakt een grove fout en gaat vreemd? We kunnen niet wachten op de heerlijk foute afleveringen.

Temptation Island is nu te zien op Videoland. Check hier de verleidsters die zich op het eiland bevinden.