Stranger Things seizoen 3: Trailer brengt de gang weer samen

Stranger Things laat ons niet langer wachten. De trailer van seizoen 3 is uitgebracht en we kunnen met zekerheid zeggen dat dit opnieuw een seizoen wordt met vele vragen.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things-fans opgelet, de trailer van seizoen 3 is eindelijk uit. Geen gekke aanwijzingen of raadsels meer, maar een volledige trailer van bijna 3 minuten.

De trailer begint met een (te) vredige Hawkins, waarin we al onze favoriete kinderen zien. Het begint met onze lieve Duncan, die thuis zit en wordt verrast door de andere. Eigenlijk kunnen we hen geen kinderen meer noemen, want ook zij groeien helaas op. En zoals Mike zelf zegt in de trailer: "We zijn geen kinderen meer". Daarna zien we Will huilen, terwijl hij kijkt naar een foto waar hij samen met zijn vrienden opstaat: Mike, Dustin en Lucas. Of ze uit elkaar groeien, is nog onduidelijk.

En opeens begint de serie een stuk serieuzer te worden, want wat is een Stranger Things serie, zonder rare dingen? De vrienden Will, Mike, Lucas, Duncan en Eleven vieren de zomervakantie met nieuwe vriendschappen, liefde, bijbaantjes, zwembaden en meer. Een vredige Hawkins bestaat bijna niet, dus ook nu kunnen we de gruwelijke monsters weer verwachten van de Upside Down.

Stranger Things

Seizoen 2 eindigde met een grote raadsel over de Shadow Monster. Helaas zien we deze monster niet terug in de trailer. In plaats van het Shadow Monster zien we een heel nieuw monster verschijnen uit de Upside Down. Wat we van het nieuwe monster gaan zien, is nog onduidelijk.

En natuurlijk niet te vergeten, Eleven. Het ziet er niet al te best uit voor haar (althans, in de trailer). Alles start vredig, maar al snel verandert dat wanneer we zien dat Eleven zowat verdrinkt. Of ze net als in seizoen 2 Hawkins tijdig kan redden van de Upside Down, is nog maar net de vraag.

Seizoen 3 van Stranger Things zal op 4 juli 2019 te zien zijn op Netflix.

Stranger Things (S01-S02)

55 min

Releasejaar: 2016

Drama | Fantasy | Horror | Mystery | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info