Star Wars The Bad Batch is nu te zien op Disney+

De nieuwste Star Wars-serie op Disney+ is vanaf nu te zien op streamingdienst Disney+. Het vervolg op The Clone Wars heet Star Wars The Bad Batch en de eerste aflevering duurt maar liefst 70 minuten. Het gehele seizoen bestaat uit zestien afleveringen.

May the fourth be with you.

De eerste aflevering van Star Wars The Bad Batch is vanaf nu te vinden op Disney+. Wekelijks moet er op vrijdag een nieuwe aflevering uitkomen. De serie gaat verder na het laatste seizoen van The Clone Wars, oftewel net na Order 66.

Screenshot via IGN Benelux

Wanneer je naar Disney+ gaat, zal de serie niet direct op de homepage te zien zijn. Om de nieuwe serie te kijken, moet je zoeken naar de The Bad Batch pagina. Hier zie je dat de bijna filmisch lange aflevering van zeventig minuten voor je klaarstaat.

Star Wars: The Bad Batch is de nieuwste serie in het Star Wars-universum dat op Disney+ zal verschijnen. De spin-off-serie van de animatieserie The Clone Wars gaat over een team van elite clone troopers die op de moeilijkste missies gestuurd worden. De Bad Batch bestaat uit clones die allemaal iets unieks hebben in hun genetisch materiaal. Vermoedelijk speelt het zich af na het zevende seizoen van The Clone Wars.

Star Wars The Bad Batch is vanaf nu zestien weken lang wekelijks te zien op Disney+.