Star vanaf vandaag beschikbaar op Disney+

Disney lanceert vandaag binnen Nederland het platform Star op Disney+. Met het platform komt content voor volwassenen beschikbaar, waaronder de serie Lost en de films uit de Alien-reeks.

50 series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals

Star, het nieuwe entertainment merk binnen Disney+, lanceert in Nederland. Vanaf vandaag brengt Star een nieuwe, steeds verder groeiende wereld van series, films en originals thuis in de Nederlandse huiskamers. Al direct staan meer dan 50 series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals klaar in de Disney+ app.

Met Star worden er klassiekers als Grey's Anatomy, 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files, Lost en Family Guy toegevoegd. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen series als American Horror Story, black-ish, Scandal en Ugly Betty naar het platform. Tot slot worden er films toegevoegd zoals Wes Anderson's Grand Budapest Hotel en The Shape of Water van Guillermo del Toro. Ook verschijnen de iconische films uit de Alien-reeks op het platform.

Bijzonder is dat het echt om content voor volwassenen gaat. Dit wordt ook direct duidelijk wanneer je de app van Disney Plus opent. Je krijgt meteen instructies om ouderlijk toezicht toe te passen op andere accounts en een code in te stellen om content te vergrendelen.

Afgelopen week bespraken wij in de Video Take podcast al welke films en series jij moet bekijken op Star. Benieuwd welke dat zijn, luister dan onze podcast!