Space Force nieuwe Netflix Original van The Office-makers

Space Force is de volgende Netflix Original-serie die op de streamingservice te zien zal zijn. De komedieserie van de makers van The Office zal binnenkort te zien zijn op Netflix, een exacte releasedatum is nog niet bekend.

De nieuwe Netflix Original Space Force zal zich afspelen in de toekomst en gaat over een groep mensen die de opdracht hebben gekregen om de zesde militaire branche van Amerika op te zetten. Het verhaal is gebaseerd op eerdere uitspraken van de huidige president van Amerika, Donald Trump, waarin hij aangeeft dat hij een militaire eenheid Space Force in de ruimte wil oprichten.

Hoewel het klinkt alsof het een hele serieuze en spannende serie zal gaan worden, is dat niet het geval. In tegendeel zelfs, in plaats van een actie- en sciencefictionserie wordt de serie namelijk beschreven als een werkplaatskomedie, waarin de show zich zal richten op het dagelijkse leven van de militaire eenheid. Space Force is dan ook vergelijkbaar met de populaire serie The Office.

Ondanks dat er (nog) geen reboot van The Office is, krijgen we nu toch een nieuwe serie te zien van Greg Daniels en acteur Steve Carell, de makers van The Office. Steve Carell zal naast het maken van de serie, wederom een hoofdrol spelen in de nieuwe serie. Het is nog niet bekend wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn, de teaser wijst wel uit dat we niet lang meer hoeven te wachten.