The Punisher seizoen 2: Check nu de trailer

Netflix heeft de officiële trailer van het tweede seizoen van Marvel's The Punisher vrijgegeven.

Frank Castle is terug! John Bernthal trekt de leren jas nog eens aan voor het tweede seizoen van The Punisher. Sinds seizoen 1 is Castle rustig aan het rondreizen, tot hij betrokken raakt bij een poging tot moord op een jonge vrouw (Giorgia Whigham).

Nieuwe en oude vijanden keren terug in zijn leven. Hij wordt gedwongen een keuze te maken; accepteert hij dat hij The Punisher is?

Netflix onthulde vorige week de releasedatum van seizoen 2 in een teaser trailer. Het tweede seizoen komt 18 januari uit op Netflix. In de teaser zagen we Jigsaw - Castles oude beste vriend Billy Russo, die nu naar voren treedt als de slechterik.

The Punisher is een van de twee Marvel-series die nog niet is stopgezet door Netflix. Iron Fist, Luke Cage en recentelijk nog Daredevil krijgen allemaal geen vervolg op de streamingdienst. Hoewel er nog geen officieel bericht is aangaande de overblijvers Punisher en Jessica Jones, wordt er gespeculeerd dat ook deze series geen toekomst krijgen op Netflix.

Het cancelen van de series heeft vermoedelijk te maken met het feit dat Disney een eigen streamingdienst gaat beginnen, genaamd Disney+. Deze wordt eind 2019 verwacht.

MEER:Disney+ streamingdienst: Alle info op een rijtje

Voor meer info over het nieuwste seizoen van The Punisher, check je hier wat onze Amerikaanse collega's zagen tijdens een bezoek aan de set van seizoen 2. Lees ook onze review van seizoen 1, waarin we zeiden: "Jon Bernthal zal vanaf nu bekendstaan als dé enige echte Punisher. De rol is nog nooit zo kundig vertolkt, van eerdergenoemde nachtmerries en herleefde trauma's tot de ijskoude kills die Castle zonder blikken of blozen maakt."

The Punisher seizoen 2 is vanaf 18 februari in z'n geheel te zien op Netflix.

The Punisher

Releasejaar: 2017

Action | Adventure | Crime | Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info