The Punisher: Releasedatum seizoen 2 aangekondigd

Marvel's The Punisher krijgt een tweede seizoen. We weten nu vanaf wanneer we de serie kunnen streamen op Netflix.

In een teaser van Netflix is bekendgemaakt dat seizoen 2 van The Punisher volgende maand uit gaan komen. Dit nieuws komt ongeveer een jaar nadat bekend werd dat er een tweede seizoen van The Punisher zou komen.

Afgelopen februari zijn er drie nieuwe castleden aangekondigd, namelijk Josh Stewart, Floriana Lima en Giorgia Whigham.

Stewart zal de rol van John Pilgrim gaan vervullen - iemand die wegen zal kruisen met Frank Castle. Lima zal een Psychotherapist voor veteranen genaam Krista Dumont gaan spelen, en Whigman gaat Amy Bendix spelen, een ervaren oplichter.

Producer en hoofd van Marvel Television, Jeph Loeb, heeft in februari gezegd dat: "Josh, Gloriana en Giorgia alle drie ontzettend talentvol zijn en dat we niet kunnen wachten tot mensen kunnen zien wat we in petto hebben voor het tweede seizoen van Marvel's The Punisher."

Amber Rose Revah, Ben Barnes en Jason R. Moore zullen ook allemaal terugkeren in hun eigen rollen.

De aankondiging komt na een rumoerige tijd voor de Marvel/Netflix-series. Eerst werden Luke Cage en Iron Fist stopgezet nadat ze beide met twee seizoenen op Netflix waren verschenen. Ook de verzamelserie van deze Netflix-helden, genaamd The Defenders, zou geen vervolg krijgen. Dit nieuws werd gematigd ontvangen door de fans, voornamelijk door de eveneens matige ontvangst van de tweede seizoenen van Luke Cage en Iron Fist. 

Helaas hield het niet op bij deze twee series, Daredevil was het volgende slachtoffer. Terwijl dit toch echt een van de best ontvangen series was in dit universum. Fans waren dan ook not amused, de hashtag #SaveDaredevil ging heel Twitter rond. Het mocht echter niet baten, Netflix was onverbiddelijk. Of was het toch Disney, die met haar eigen streamingservice het niet langer kon toelaten dat er Marvel/Disney-eigendom op andere diensten zichtbaar was? Het directe antwoord zullen we waarschijnlijk nooit weten.

Uiteindelijk moeten we dus ook vrezen voor de overgebleven Marvel-series op Netflix: The Punisher en Jessica Jones. Dat ze beide een nieuw seizoen krijgen is zeker, maar daarna is het zo goed als zeker dat ook zij geen toekomst meer hebben.

The Punisher seizoen 2 is ergens in januari te zien op Netflix. Jessica Jones seizoen 3 is momenteel in ontwikkeling.

The Punisher

Releasejaar: 2017

Action | Adventure | Crime | Drama | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info