Prime Video: De nieuwe films en series in december 2021

Amazons Prime Video streamingdienst krijgt in december weer een aantal nieuwe films en series, waaronder originele producties als Donnie op de Monnie, Harlem seizoen 1 en Dutch Wheels.

Amazon zet in op bekende Nederlanders

InDonnie op de Monnie duikt de sympathieke rapper Donnie in de jetset lifestyle van rijke mensen die – vaak al heel jong – een jaloersmakend fortuin hebben vergaard dankzij hun ongewone talent en ondernemerszin. In de serie die vanaf 1 december al te zien is bij Amazon Prime Video gaat Donnie langs bij voetbalsterren, YouTubers, rappers, influencers, modellen, topondernemers, muzikanten en sociale stijgers.

Amazon lijkt verder in te zetten op comedy via Nederlandse cabaretiers als Arjen Lubach, Guido Weijers, Ronald Goedemondt, Henry van Loon, Jandino en Roué Verveer in de show Comedy Club, dat vanaf 3 december te zien is.

Comedy Club

Vanaf 3 december kijk je ook naar het eerste seizoen van Harlem. Deze serie is een productie gecreëerd, geschreven en geproduceerd door Tracy Oliver, en is een nieuwe komedie die een groep stijlvolle en ambitieuze beste vriendinnen volgt in Harlem, New York City. In de serie spelen Meagan Good als Camille, Grace Byers als Quinn, Shoniqua Shandai als Angie, Jerrie Johnson als Tye en Tyler LePley als Ian en ontdekt het de zwarte cultuur die floreert binnen het stadsdeel Harlem.

Het zesde seizoen van The Expanse

Een serie die misschien niet vaak genoemd wordt onder beste series van het moment, maar daar stiekem wel tot behoort is The Expanse. Veel sci-fi liefhebbers weten al dat dit stiekem van ongekende kwaliteit is en kijken al even uit naar het zesde seizoen. Vanaf 10 december 2021 kunnen die fans dan ok daadwerkelijk gaan kijken, dan staat het seizoen op de streaming dienst. Check hier de laatste trailer:

Snelle auto's

Vroeger fan van Pimp My Ride? Dan is Dutch Wheels mogelijk wat voor jou. Dutch Wheels is een zesdelige realityserie over het Rotterdamse bedrijf Absolute Motors, het snelst groeiende auto tuning bedrijf van Europa. In deze serie gaan ze langs beroemde klanten als Rico Verhoeven, DJ R3HAB, Steven Bergwijn, Dionne Slagter, Justin Kluivert en Jessie Maya, die één ding gemeen hebben: een diepe liefde voor supercars.

Supercars Kluivert