eMense lanceert PlayStadia voor alles over Google Stadia

Google Stadia is officieel gelanceerd en om je te voorzien van alles wat je van de dienst wil weten heeft eMense PlayStadia.nl opgericht.

Alles over Stadia

De Founder's en Premiere Edition zijn voor vroege beslissers nu beschikbaar en daarmee is het mogelijk om games te streamen naar de woonkamer. Volgend jaar wordt hier Stadia Base aan toegevoegd waardoor een nieuwe goedkope manier ontstaat om te kunnen gamen. Er is namelijk geen abonnement nodig om de nieuwste games naar je TV te kunnen streamen.

Op PlayStadia.nl ontdek je al het nieuws, podcasts en livestreams die volledig in het teken staan van het cloud-gamingplatform van Stadia. Daarnaast lees je daar ook alle info over de games en is er ruimte voor de Nederlandse Stadia-community.

Livestreams en podcasts

Er zullen in de komende maanden meer games, integraties en andere features naar de dienst komen. Daarom lees je dagelijks op PlayStadia al het nieuws rondom het platform. Er zullen wekelijks games worden gestreamd via Stadia en wordt er een SpeakStadia podcast gestart. Houd de site in de gaten voor alle details.

PlayStadia

Verder zullen de games die te spelen zijn op Stadia worden voorzien van een review op PlayStadia en wekelijks lees je in Stadia Status een scherp opiniestuk over de dienst. Elke week zal een andere redacteur een onderwerp onder handen nemen.

De community

Ben je geïnteresseerd in Stadia of ben je een Founder van de dienst, dan kun je naast PlayStadia ook terecht in de Facebookgroep. Hier ben je vrij om je mening over Stadia te delen.