Nieuwe Films bij Pathé thuis in november met o.a. The Lion King en Spider-Man: Far From Home

Pathé Thuis heeft weer een nieuw aanbod aan films voor november en daar zitten onder andere The Lion King, Spider-Man: Far From Home, Apollo 11 en Anabelle Comes Home bij. Kortom, genoeg voor iedereen!

Huisdiergeheimen 2, Yesterday en Apollo 11

De donkere wintermaanden staan voor de boeg, tijd dus om lekker achter de buis te kruipen met een goede film. Ook deze maand biedt Pathé Thuis weer een heleboel nieuwe titels aan zoals: Untouchable over de schandalen rondom Harvey Weinstein of de tragische komedie Richard Says Goodbye met Johnny Depp. Ook de live-action versie van The Lion King en Spider-Man: Far From Home zijn in november te bekijken. Hieronder zie je de volledige lijst:

The Lion King vanaf 6 november.

Bekijk dé kaskraker van 2019 lekker thuis op de bank, met onder meer: Donald Glover als Simba, Beyoncé Knowles-Carter als Nala, Chiwetel Ejiofor als Scar, James Earl Jones als Mufasa, Billy Eichner als Timon en Seth Rogen als Pumbaa.

Apollo 11 vanaf 4 november.

Over de eerste bemande Amerikaanse raket die in 1969 naar de maan werd gestuurd. Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins zijn te zien in deze documentaire van Todd Douglas Miller.

Yesterday nu beschikbaar.

Een Britse romantische komedie van Oscarwinnend regisseur Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) en schrijver Richard Curtis (o.a. Notting Hill) gaat over muzikant Jack Malik. Hij komt er ineens achter dat hij de enige persoon op aarde is die zich de 'Beatles' kan herinneren. Hij doet vervolgens alsof de nummers van hemzelf zijn en wat er dan gebeurt moet je zien in deze hilarische film...

Spider-man: Far from Home nu beschikbaar.

Peter Parker gaat met Ned, MJ en zijn vrienden op vakantie naar Europa. Peters plan om zijn alter ego Spider-Man even achter zich te laten valt in het water wanneer Nick Fury (Samuel L. Jackson) zijn hulp nodig heeft om een aaantal aanvallen in Europa te onderzoeken.

Huisdiergeheimen 2 nu beschikbaar.

Van de makers van Minions, De Grinch en Sing komt het vervolg op Huisdiergeheimen, een hilarische film over het leven van onze huisdieren. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt (Max), Frank Lammers (Duke), Jandino Asporaat (Sneeuwbal), Peggy Vrijens (Gidget), Karin Bloemen (Chloe), Georgina Verbaan (Katie) en Erik van Muiswinkel (Pops).

Duck Duck

Annabelle Comes Home

Booksmart

Mijn Bijzonder Rare Week met Tess

Stuber

Untouchable

The Little Comrade

The Dead Don’t Die

Wild Rose