NLZIET is vanaf nu ook beschikbaar voor Android TV

De abonnementsdienst NLZIET is vanaf nu beschikbaar voor Android TV-toestellen. Met de app kan je on demand programma’s kijken van de volgende zenders: NPO 1, 2, 3, RTL 4, 5, 7, 8, RTL Crime, RTL Lounge, RTL Telekids en RTL Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9 en TV 538.

NLZIET bundelt programma’s van alle bovengenoemde zenders en biedt deze online aan, dit meldt Androidworld.nl. Het is een betaalde dienst en is vergelijkbaar met andere populaire streamingsdiensten zoals Netflix. Naast Android-TV biedt NLZIET zijn diensten ook op andere platformen aan. Het voordeel van deze dienst is dat je hiermee zowel live als uitgesteld kunt kijken.

"We zijn continu bezig om het online televisiekijken nog toegankelijker te maken", zegt Niels Baas, directeur van NLZIET. "Naast de smartphone, tablet en connected tv-apps brachten we afgelopen maanden ook apps uit voor Apple TV en PlayStation 4. Tevens hebben we extra televisiezenders toegevoegd, waarmee we een online alternatief zijn voor het vaste tv-abonnement."