Prime Video: De beste films en series van augustus 2021

Augustus is een redelijk droge maand voor Prime Video, maar de streamingdienst kent wel een groot hoogtepunt in de vorm van The Green Knight van David Lowery.

The Green Knight en meer

Laten we beginnen met het absolute hoogtepunt van augustus. De film is pas net in de bioscopen, maar ook al op Prime Video te zien vanaf 21 augustus. The Green Knight is een bewerking van een eeuwenoude Engels ridderroman gebaseerd op het verhaal van het neefje van Koning Arthur. Sir Gawain wordt in de film door Koning Arthur op pad gestuurd om de confrontatie aan te gaan met The Green Knight, een monsterlijke, smaragdgroene ridder die al menig held op de knieën dwong. De film wordt gemaakt door David Lowery. De regisseur werd bekend met films als A Ghost Story en Pete's Dragon. Voor zijn nieuwe film werkt hij samen met Dev Patel (‘The Personal History of David Copperfield’, ‘Slumdog Millionaire’). Hij wordt bijgestaan door Alicia Vikander, Joel Edgerton en Barry Keoghan. Het lijkt een hele bijzondere film te gaan worden en dat is aan de trailer eigenlijk ook al wel te zien.

Kevin Can F**K Himself en meer

Rondom die release verschijnen er nog een aantal series op de streamingdienst van Amazon. De eerste die ons opviel is Kevin Can F**K Himself.Hierin volgen we Allison McRoberts (Murphy), een vrouw waarvan we allemaal opgroeiden in de veronderstelling dat we haar kenden: het prototype van de Sitcom Wife. Maar eigenlijk heeft ze hele andere plannen, ze heeft een eigen mening en komt in opstand tegen iedereen die haar de laatste jaren heeft uitgelachen. Kijk zelf maar even naar de bijzondere trailer van de serie die vanaf 27 augustus te zien is op Prime Video.

De andere nieuwe series die in augustus naar Prime Video komen zijn Nine Perfect Strangers S1 en Cruel Summer S1.Verder komt ook het tweede seizoen van Modern Love op 13 augustus naar Prime Video. In Nine Perfect Strangers proberen negen gestreste stadsbewoners op weg te gaan naar een betere manier van leven. Cruel Summer is een mysterie van Max Winkler. Het is een serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren '90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt. Bijzonder is dat iedere aflevering vanuit een ander POV verteld wordt. Bekijk hier de trailer alvast: