Netflix: De beste films & series in september 2021

Sex Education keert terug op Netflix met een derde seizoen! Maar dat is nog niet alles. Netflix heeft nog veel meer films & series in september waarvoor je de telvisie aan kunt zetten.

Otis is terug!

Het waren een aantal droge maanden voor Netflix, maar de strijd onder de streamers laait weer een beetje op. De komende maand heeft Netflix het derde seizoen van Sex Education, dat op 17 september online komt. Verder verschijnt op 3 september al het nieuwe 'seizoen' van Casa de Papel: Deel 5 Volume 1. Het is dus weer opgedeeld, waardoor je niet direct de gehele conclusie te zien krijgt.

Waar we wel een conclusie van te zien krijgen is Lucifer. Niet voor niets heet het nieuwe seizoen dat op Netflix komt The Final Season. Verder komen seizoen 2 van Into The Night, seizoen 2 van Blood & Water en seizoen 2 van Love on the Spectrum komend seizoen naar de streamingdienst.

Films

Uiteraard kent Netflix ook nog een aantal Originals wat betreft films die in september naar de streamingdienst komen. Dit zijn: Afterlife of the Party op 2 september, JJ+E op 8 september, The Starling op 24 september. De film die ons aanspreekt is Kate. Een meedogenloze sluipmoordenaar is hierin vergiftigd en heeft minder dan een dag om wraak te nemen voor het gif haar fataal wordt. Check hier alvast de trailer:

Sex Education

45 min

Releasejaar: 2019

Comedy | Drama

Trailer & info