De beste nieuwe films & series op Netflix van oktober 2021

Netflix heeft weer flink wat nieuwe films en series die in oktober naar de streaming dienst komen, waaronder alle seizoenen van The Office US. Wij zetten in dit artikel op een rij waar je naar uit kunt kijken de komende maand.

The Office US is eindelijk terug!

Laten we beginnen met de klapper. Het mag dan wel geen nieuwe serie zijn, maar veel kijkers zullen blij zijn dat The Office US terugkeert op het oude nest. De hitserie met Steve Carrell is een favoriet voor talloze fans en is vanaf 23 oktober te zien bij Netflix. Alle negen de seizoenen trouwens!

Voordat we je een heerlijk fragment van de serie voorschotelen moeten we kwijt dat er ook nog een andere comedy verschijnt op Netflix. Voordat The Office op het platform verschijnt kun je namelijk al aan de slag met de negen seizoenen van Seinfeld. Niet helemaal in hetzelfde straatje, maar voor ieder wat wils.

Een serie voor You

Een gevaarlijk charmante, geobsedeerde jongeman neemt in You extreme maatregelen om een plaats te krijgen in het leven van degenen op wie hij zijn oog heeft laten vallen. You is een interessante Netflix Original serie over een stalker, je kijkt weer naar de serie vanaf 15 oktober. De eerste twee seizoenen waren een absolute hit. Neem hier alvast een voorproefje met de nieuwe trailer van seizoen 3:

Buitenaards leven

Vanaf 14 oktober kijken leden van Netflix naar het tweede seizoen van Another Life, een epische sci-fi serie. Nadat een enorm buitenaards artefact op aarde is geland, leidt Niko Breckinridge in Another Life een interstellaire missie om de oorsprong te achterhalen en het eerste contact te maken. Check hier de trailer:

Reality televisie viert hoogtijdagen

Fans van reality televisie mogen ook niet klagen, want komende maand schotelt Netflix al direct een nieuw seizoen van Sexy Beasts en Love is Blind: Brazil (aflevering 1-4) voor. Echte singles die in Sexy Beasts oppervlakkige dates zat zijn, krijgen een make-over met behulp van veel make-up en protheses. Hierdoor zie je niet wat er tegenover je zit, kijk maar even:

The Office

22 min

Releasejaar: 2020

Comedy

Trailer & info