Netflix: De beste films en series van juli 2021

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Netflix. In dit overzicht hebben we de hoogtepunten voor jou op een rijtje gezet. In juli kijk je onder andere naar de nieuwe Netflix Original serie Young Royals en de Fear Street films.

Een stortvloed aan nieuwe content

Op filmgebied pakt Netflix komende maand vooral uit in het genre horror als we naar hun eigen films kijken. Zo komt de streamer met drie verschillende Fear Street films en A Classic Horror Story.

Andere films die op Netflix verschijnen in juli zijn: How I Became a Superhero, Last Summer en The Last Mercenary.

Nieuwe series en nieuwe seizoenen

Vanaf volgende maand kun je bij Netflix ook kijken naar een nieuwe dramaserie uit Zweden. Young Royals volgt de jonge prins Wilhelm die na een opstootje in een discotheek door zijn familie naar een kostschool wordt gestuurd. Daar moet hij ontdekken wie hij werkelijk is en wat hij wil doen met zijn leven. Een spannende serie die doet denken aan een mix tussen Elite en The Crown.

Naast het nieuwe Young Royals komen er nieuwe seizoenen naar Netflix van series die al eerder bestonden: Atypical seizoen 4, Virgin River seizoen 3, Never Have I Ever seizoen 2, Sky Rojo seizoen 2 en Outer Banks seizoen 2.

Nog niet alles

Netflix heeft nog meer in petto. Zo komen er in juli ook nog series en films van externe partijen naar het platform. Wat te denken van het tweede deel van seizoen 6 van Vikings of iets kindvriendelijker: Pokémon Journeys: The Series. Verder komt het spirituele vervolg op The Shining naar Netflix in de vorm van Doctor Sleep.

Tot slot voegt Netflix in juli nog een hoop comedy toe. Content om te lachen. Onder andere shows van Daniel Arends, Henry van Loon, Peter Pannekoek en Veldhuis & Kemper zijn vanaf volgende maand te zien op de streamingdienst.