Nieuw op Netflix in januari met Sex Education 2, Messiah en meer

Ook in het nieuwe jaar gaat Netflix verder met het introduceren van nieuwe films en series en in januari is dat onder meer Messiah, Ares, Sex Education 2 en veel meer, zodat je het jaar goed kunt starten.

Spanning in Amsterdam

2019 zit er bijna op, maar voor Netflix betekent dat niet dat de content stopt. Er komen ook in januari 2020 weer een heleboel leuke series, films en documentaires naar de streamingdienst toe. Daar hoort ook de eerste Nederlandse Netflix Originals-serie bij: Ares. De serie gaat over een geheim genootschap in Amsterdam die wordt geclassificeerd als een psychologische horror. Erg spannend dus!

Verder zijn er nieuwe films en documentaires te bekijken in het nieuwe jaar, hieronder zetten we alles voor je op een rijtje.

Messiah komt uit op 1 januari en gaat over een CIA-onderzoek naar een nieuwe Jezus, de messias. Bovendien speelt de Belgische acteur Mehdi Dehbi in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Ares komt uit op 17 januari en gaat over een geheim studentengenootschap in Amsterdam. Dit is de eerste Netflix Originals-productie voor een Nederlandse serie en lijkt op basis van de teaser trailer heel spannend te worden.

Het tweede seizoen van Sex Education komt uit op 17 januari om wat afwisseling te bieden van de spannende shows. De Britse komedie-serie werd na het eerste seizoen al erg goed ontvangen. In Sex Education volg je de avonturen van Otis, die advies geeft aan zijn mede-studenten, terwijl hij zelf geen benul heeft waar hij mee bezig is.

Verder komen de Chilling Adventures Of Sabrina: Deel 3 uit op 24 januari en op 29 januari verschijnt de mode-serie Next in Fashion. Ten slotte komt Dracula ook uit op de streamingdienst alleen kregen we daar nog geen officiële datum voor.

Op 15 januari komt Quien A Hierro Mata uit, een spannende Spaanse film over een drug dealer die een rustiger leven zoekt en een zuster die uit is op wraak.

Op 31 januari verschijnt de komedie Uncut Gems met Adam Sandler over een New Yorkse juwelier die altijd op zoek is naar een dealtje. Hij werkt zich daardoor deze keer in de nesten door te veel weddenschappen aan te gaan.

Ten slotte zal de Netflix-documentaire Night on Earth op 29 januari verschijnen en komt er op 4 januari de kinderserie Go! Go! Cory Carson uit.