Nieuwe films en series op Netflix in januari 2022

Netflix heeft aangekondigd welke films en series er in januari 2022 naar de Nederlandse versie van de dienst komen en wij zetten de leukste voor je op een rij.

Spider-Man, Snowpiercer en Ozark.

Laten we beginnen met After Life Seizoen 3. De Britse comedyserie van Ricky Gervais krijgt zijn derde seizoen vanaf 14 januari. In de serie speelt Gervais zelf de hoofdrol als Tony Johnson die na de dood van zijn vrouw in zak en as zit. Zijn vrouw heeft hem video’s achtergelaten met tips voor het leven, omdat Tony zelf niet heel handig is. De serie zit vol met grove typische Britse humor, dus als je zin hebt om flink te lachen, kijk dan After Life. Gervais werd voornamelijk bekend met de originele versie van The Office.

Als je klaar bent met lachen in After Life, kun je door naar het spannende Ozark, die het eerste deel van zijn vierde seizoen krijgt op 21 januari. In Ozark volgen we een familie die in de criminaliteit terecht komt en zich steeds dieper in deze wereld weet te graven. Jason Bateman speelt de vader van het gezin, Marty Byrde, die ooit begon als financieel adviseur en die kennis nu gebruikt om geld wit te wassen voor de verkeerde mensen. De eerste drie seizoenen van Ozark waren al een van de beste dingen die Netflix ooit heeft gemaakt en eigenlijk werd het per seizoen beter dus we zitten zeker klaar voor seizoen 4.

Cultklassieker in de dop

We kijken ook uit naar Snowpiercer seizoen 3, de serie die kijkt wat er zou gebeuren met de wereld als het verwarmen van de aarde uitloopt in een grote ramp. De wereld is volledig bevroren en een groep mensen moet zien te overleven op een bewegende trein die cirkelt over de wereld. De mensen in de trein kunnen niet goed overweg omdat er grote verschillen zijn in klasse en er worden vieze politiek spelletjes gespeeld. Je kunt seizoen 3 zien vanaf 25 januari.

Voor ieder wat wils

Voor sport en vooral voetbalfans komt op 25 januari de documentaire van de Braziliaanse voetballer Neymar naar Netflix. The Perfect Chaos geeft een unieke blik achter de schermen bij de voetballer van Paris Saint Germain. Dit belooft een interessant inkijkje te worden, aangezien Neymar niet alleen bekend staat om zijn buitengewone voetbal skills, maar ook voor zijn luxueuze leven met zijn eigen regels.

Voor de kids en volwassen kinderen komt Pokemon Master Journeys De Serie Deel 1 op 28 januari naar Netflix. Ash is nog steeds op zijn missie om aanzien te krijgen bij de Pokémon World Coronation Series, terwijl Goh graag alle Pokemon wil vangen, waaronder ook Mew. Ze leren weer nieuwe vrienden kennen, moeten vechten tegen rivalen, maar zullen vooral ook Pokemon vangen en bestuderen. Goh komt trouwens aan zijn naam doordat er hiermee gerefereerd wordt aan de mobiele game, Pokémon GO.

Terugkeer van een topper

Een veelgevraagde film keert terug naar Netflix. Spider-Man Homecoming keert op 8 januari terug naar de streamingdienst. Dit is de eerste op zichzelf staande Spider-Man film met Tom Holland nadat hij eerder was te zien in Captain America Civil War. In Homecoming wordt Peter Parker Spider-Man en moet hij vechten tegen de Vulture. Op dit moment draait ook No Way Home in de bioscoop, dus de Spider-Man gekte is compleet deze maanden. Laten we hopen dat we ook Far From Home snel weer op het platform te zien krijgen.

Sci-fi spektakel

Vanaf 31 januari kun je Star Trek Beyond kijken op Netflix. Dit is de Star Trek film uit 2016 waarin de crew naar de uiterste plekken gaat van de ontdekte ruimte en een nieuwe vijand tegenkomt die een grote dreiging weet te vormen. Als je een beetje van sci-fi films houdt, dan moet je deze zeker checken.

Er komt nog veel meer naar Netflix in januari, maar dit waren de films en series die wij je willen aanraden om te gaan kijken. Voor de gehele lijst kun je terecht op onze website, de link met alle titels stoppen we in de beschrijving. Laat gerust weten in de comments naar welke film of serie jij het meeste uitkijkt en abonneer ook als je up to date wil blijven met het laatste games, films en serienieuws.