D​it komt er naar Netflix in oktober 2022

In oktober 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Netflix. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

S​pooky season!

Oktober betekent griezelen, ook bij Netflix. In de komende maand kunnen we op Netflix genieten van verschillende horror titels, zoals Scary Movie 1-3, Insidious en Halloween. Bekijk hier de trailer om jezelf alvast een beetje warm te maken.

B​asketbal fans opgelet! Het is niet voor het eerst dat Netflix aan de haal gaat met de sport, want eerder verschenen er al fantastische documentaires op het platform zoals The Last Dance. Dit keer kunnen we kijken naar de docu The Redeem Team, over het Amerikaanse team dat op jacht gaat naar een gouden medaille op de Olympische spelen. Dat klinkt misschien vanzelfsprekend, maar dat was het niet in 2008. Vier jaar eerder haalde het sterrenteam namelijk een magere derde plek, een afgang volgens veel Amerikanen.

B​ekijk hier de trailer:

N​aast nieuwe docu's kijk je op Netflix in oktober naar twee nieuwe films. Op 7 oktober verschijnt Luckiest Girl Alive en op 19 oktober kijk je naar The School of Good and Evil. Bekijk hier alvast de trailer van de film met onder andere Charlize Theron:

T​alloze series

N​aast films en documentaires staat Netflix bekend om een gigantisch aanbod aan series en dat wordt in oktober verder uitgebreid met BLING EMPIRE: Seizoen 3 (5 oktober), SOMEBODY FEED PHIL: Seizoen 6 (18 oktober), UNSOLVED MYSTERIES: Volume 3 (18 oktober en 25 oktober), LOVE IS BLIND: Seizoen 3 (19 oktober en 26 oktober) en het tevens ongescripte DUBAI BLING (27 oktober). Check hier alvast de cast van deze reality serie: