Netflix: De beste films en series van augustus 2021

Een nieuwe maand, een nieuwe lading series, specials, documentaires en films op Netflix. In dit overzicht hebben we de hoogtepunten voor jou de beste films en series van augustus op een rijtje gezet.

Nieuwe serie over The Witcher en meer

Laten we beginnen met het grote hoogtepunt. Op 23 augustus gaat namelijk een anime serie over The Witcher in première op Netflix. De serie is een prequel en gaat over de mentor van Geralt, Vesemir. In Nightmare of the Wolf gaat Vesemir op een nieuw avontuur om een politiek beladen koninkrijk te ontdoen van een vreemd nieuw monster. De reis confronteert hem ook met demonen uit zijn eigen verleden. Kijk hier de trailer want die zegt volgens mij wel genoeg.

In augustus verschijnen er verder op Netflix drie compleet nieuwe series op de streamingdienst: The Kingdom, Gone for Good en Open Your Eyes. The Kingdom of 'El Reino' zoals de Argentijnse serie eigenlijk heet is misschien wel de spannendste. In El Reino stelt een televisie-evangelist zich beschikbaar als presidentskandidaat nadat zijn running mate is vermoord. Hij moet daarvoor zijn leven in dienst stellen van het land in plaats van de kerk en dat leidt tot enkele lastige keuzes. Tegelijkertijd moet er ook nog een moord worden opgelost waardoor de serie ook een soort murder mystery is. Bekijk hier de trailer als je nog niet overtuigd bent.

Vier nieuwe films

Netfix komt in augustus ook nog met vier originele films en er zit eigenlijk voor iedereen wel wat bij. De films die naar de dienst komen zijn The Kissing Booth 3 (11 augustus), Sweet Girl (20 augustus), It's All That (27 augustus) en Vivo. Die laatste is een animatieserie voor jong en oud. Een muziekminnende kinkajoe gaat in Vivo op een spannende reis van Havana naar Miami om zijn levenslot te vervullen en een liefdeslied af te leveren voor een oude vriend. De film is gemaakt door regisseur Kirk DeMicco, die eerder onder andere The Croods maakte. De film verschijnt al op 6 augustus, kijk hier de trailer.

Dat is nog niet alles

Naast al dat moois wat betreft originele content komen er ook nog een boel films die al eerder officieel verschenen zijn. Dit zijn de hoogtepunten:

Creed (1 augustus)

Star Trek (1 augustus)

Rick & Morty seizoen 5 (2 augustus, wekelijks nieuwe afleveringen)

Ted 2