De leukste Spaanstalige series op Netflix

Narcos heeft zeker een grote indruk gemaakt, en de Spaanstalige series bleven daarna maar komen. Wij hebben de leukste vijf voor je geselecteerd.

1. La Casa de Papel

Een serie vol humor en actie. We volgen een team vol criminelen die zich maandenlang voorbereiden op een bankroof, met behulp van El Profesor. Er wordt een geniaal plan opgesteld, maar een team vol criminelen, blijft een team vol criminelen, dus helaas gaat niet alles precies volgens plan.

La Casa de Papel bestaat momenteel uit twee delen. Het derde deel is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

2. Élite

We volgen het verhaal van drie tieners uit de middenklasse, die zich inschrijven voor een exclusieve privéschool in Spanje. Er ontstaan botsingen tussen de rijke studenten en de drie tieners, wat uiteindelijk leidt tot moord. Wie het heeft gedaan, blijft een groot raadsel tot het einde van de serie.

Élite bestaat momenteel uit 1 seizoen.

Lees ook:

3. Narcos

In Narcos volgen we een waargebeurd verhaal van de groei en verspreiding van cocaïne-drugskartels over de hele wereld. Het zal je verbazen hoeveel instanties hier aan mee hebben gedaan en werden omgekocht door Pablo Escobar. De eerste twee seizoenen richten zich vooral op het Medellin-kartel en zijn beruchte leider, Escobar.

Narcos bestaat momenteel uit drie seizoenen.

4. La Casa de las Flores (The House Of Flowers)

La Casa de las Flores bespreekt serieuze onderwerpen op komische wijze. We volgen een welgestelde Mexicaanse familie die een enorme, goed verzorgde bloemenzaak heeft. De plotselinge dood van de maîtresse van de patriarch zorgt voor een grote mysterie in het 'ogenschijnlijke perfecte huishouden' van De La Mora. Een familielid wordt verdacht van de moord, maar wie?

La Casa de las Flores bestaat momenteel uit 1 seizoen.

5. Ingobernable

Nog een thriller (met een groot mysterie) die je niet wilt missen. De first lady van Mexico, Emilia Urquiza, wilt het land verbeteren met als doel: vrede. Emilia begint haar echtgenoot te wantrouwen, president Diego Nava. Het loopt helaas niet zo goed af met Diego. Ergens komen we achter de waarheid, en dat is nu aan jou om te ontdekken.

Ingobernable bestaat momenteel uit twee seizoenen.

Lees ook:
La Casa de Papel

70 min

Releasejaar: 2019

Action | Crime | Mystery | Thriller

Trailer & info