Netflix: Beste Kijktips Voor Juli

Ook in juli voegt Netflix een hoop nieuwe films en series toe. Van komische series tot de spannendste actiefilms. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Just Go With It (Film) - 1 Juli

Een echte romantische komediefilm, met in de hoofdrollen Adam Sandler en Jennifer Aniston. Adam Sandler is een plastisch chirurg en ontmoet de nieuwe liefde van zijn leven, model Decker. Hij liegt haar voor over zijn 'niet'-bestaande gezin en krijgt daarbij hulp van zijn assisente (Aniston). De chemie tussen Adam en Jennifer is wat deze film maakt.

Stranger Things Seizoen 3 - 4 Juli

Al onze vragen over het Shadow Monster worden ongetwijfeld beantwoord in Seizoen 3. In de trailer zien we een vredige Hawkins, maar ook dat is niet voor lang. De Demogorgons komen tevoorschijn en waarschijnlijk zal Eleven haar vrienden, Mike, Will, Dustin, Lucas, Max en heel Hawkins moeten redden van de Upside Down. Zal het haar weer lukken om de vrede terug te brengen?

Blade Runner 2049 (Film) - 7 Juli

Het verhaal speelt zich 30 jaar af na de eerste film uit 1982. Blade Runner 2049 is een sciencefictionfilm, waarbij de politie-eenheid wordt versterkt door officier K. Hij ontdekt een mysterieus geheim dat een vernietigende impact kan hebben op het voortbestaan van de mensheid op aarde.

Lees ook:

Family Reunion - 10 Juli

In deze komische serie volgen we het verhaal van de McKellen's; een gezin met meerdere generaties die uiteindelijk onder een dak leven. Het is het 'old school' vs. 'new school' en samen moeten ze het zien te overleven in één huis. Family Reunion zal 20 afleveringen bevatten en is gemaakt en uitgevoerd door Meg DeLoatch en geregisseerd door Eric Dean Seaton.

Suits Seizoen 7 - 12 Juli

Ondanks het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams, kunnen we toch weer genieten van een nieuwe seizoen van Suits. Alleen in Suits kan een advocatenkantoor zo ontzettend interessant blijven. We volgen een getalenteerde drop-out Mike Ross, die begint te werken als een advocaat voor Harvey Specter. Samen blijken ze de perfecte duo te zijn.

La Casa de Papel Part 3 - 19 Juli

Niet alleen de Spaanse serie Narcos slaat goed aan, ook La Casa de Papel lijkt ons erg goed te vermaken. El Profesor maakt een team dat bestaat uit 'criminelen'. Zijn doel is om hen een bank te laten beroven, met als doel: geld smokkelen. De Spaanse criminelen komen er hier en daar 'vredig' tussenuit en genieten van hun welverdiende vakantie, maar helaas duurt het niet lang voordat deze vakantie wordt verstoord. In Part 3 keren de teamleden terug en begint er een nieuwe roof.

Lees ook:

Comedians in Cars Getting Coffee: New 2019: Freshly Brewed Collectie 6 - 19 Juli

Er is geen betere combinatie dan koffie, comedy en klassieke auto's. In Comedians in Cars Getting Coffee maakt Jerry Seinfeld een ritje met de leukste comedians van de Verenigde Staten. Het is een rijdende talkshow waarin Seinfeld kennismaakt met comedians van vroeger, maar ook moderne comedians, waaronder Kevin Hart.

The Great Hack (Docu) - 24 Juli

The great hack

The Great Hack is een nieuwe Netflix-documentaire over het Cambridge Analytica-schandaal. Het verhaal behandelt een van de grootste technische controversus van 2018: de onthulling dat politiek adviesbureau Cambridge Analytica in het geheim 87 miljoen gegevens van Facebook-gebruikers verzamelde.

Lees ook:

Orange Is The New Black Seizoen 7 - 26 Juli

Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenschap en komt terecht in een vrouwengevangenis, waar ze in aanraking komt met een opmerkelijke groep gevangenen. In Seizoen 6 nemen de gevangenen afscheid van elkaar, maar na een opstand werd iedereen naar een zwaar beveiligde gevangenis gestuurd. Hoe het laatste seizoen van OITNB eindigt, blijft een raadsel tot 26 juli.

The Red Sea Diving Resort (Film) - 31 Juli

The red sea

The Red Sea Diving Resort is een aankomende biografische dramafilm, geregisseerd en geschreven door Gideon Raff. We zullen grote sterren zien waaronder Haley Bennett, Ben Kingsley, Greg Kinnear, Michiel Huisman en Chris Evans (bekend van Marvel Comics). De film speelt zich af in het verleden, waar Mossad-agenten in 1981 werken aan het redden en evacueren van Joodse Ethiopiërs.

Meer weten over het nieuwe aanbod in Juli? Check dan:

Lees ook: