Netflix krijgt nieuwe topfilms en series in maart met Spider-Man: Far From Home en meer

Netflix krijgt in maart weer nieuwe topfilms en series met onder meer Spider-Man: Far From Home, The Matrix-films en Studio Ghibli-films.

Friendly Neighbourhood Spider-Man

Februari zag al een mooi aanbod van films en series op Netflix, maar nu komt er in maart weer een nieuwe selectie aan content die je zeker niet mag missen!

Series:

Élite seizoen 3

De spaanse serie met meerder acteurs van onder andere La Casa de Papel, kende al ontzettend spannende seizoenen en het verhaal gaat eindelijk verder. Wij zijn ontzettend benieuwd wat er nu weer gaat gebeuren met de elite van Spanje.

Kingdom seizoen 2

The Letter for The King

Ozark seizoen 3

Het geprezen Ozark, waarin een bescheiden familie verzeild raakt tussen verschillende bendes, gaat eindelijk verder. De serie werd al meerder malen bekroond met een prijs, wat wij niet heel gek vinden. Ozark is namelijk een van de beste series op de dienst.

Suits seizoen 7B

Harvey is terug in het tweede deel van het zevende seizoen van suits. Gelukkig kunnen de makers net als wij niet genoeg krijgen van de advocaten en denderen de zaken nog even door.

Castlevania seizoen 3

Als je van fantasieseries houdt, dan moet je zeker Castlevania een kans geven. Deze serie die je mogelijk kent van de games, is prachtig geanimeerd met een sterk verhaal.

Films:

Spider-Man: Far From Home

Far From Home was een van de best bezochte films het voorgaande jaar en dat was niet heel vreemd. Het tweede deel van Spider-Man in het MCU werd erg goed ontvangen en zelfs benoemd tot een van de beste films in het MCU tot nu toe. Deze moet je dus gezien hebben. Wij gaan hem in ieder geval zeker nog een keer kijken.

Spenser Confidential

Saving Private Ryan

Dat een film als deze op Netflix mag verschijnen, zou verboden moeten zijn. Saving Private Ryan is een van de mooiste oorlogfilms ooit gemaakt die iedereen gezien moet hebben. Bij deze film ga je het niet drooghouden.

Dumb and Dumber

Naast erg serieuze en verdrietige content, komt er gelukkig ook genoeg om te lachen naar Netflix. Je hebt ongetwijfeld wel een keer een gifje of meme voorbij zien komen van Dumb en Dumber, maar mogelijk de film nog niet gezien. Dit is nu je kans!

The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions

Met Matrix 4 in aantocht, krijgen we de kans om de voorgangers nog een keer te bekijken op Netflix. Keanu Reeves heeft een enorme rol in de films, wat reden genoeg moet zijn om deze te checken mocht je dit nog niet hebben gedaan.

Dirty Harry

Mission: Impossible - Fallout

Django Unchained

Django Unchained werd meerdere malen bekroond dankzij zijn prachtige script en regie. De film snijdt een aantal problematische zaken aan in de maatschappij, die je hart zullen raken. Wederom is dit een film die tot je gevoel zal spreken en je bedachtzaam achter zal laten.

Studio Ghibli-films

Het tweede deel van de lading Studio Ghibli-films komt naar Netflix. Studio Ghibli staat bekend om zijn eigen stijl van filmmaken en is erg populair in Azië. Netflix brengt de films nu naar Europa en moet je simpelweg gezien hebben.

Angel Has Fallen