Netflix: Alle nieuwe films en series van Maart

Netflix komt ook in Maart met een nieuwe lijst films en series, zodat je ook volgende maand kan genieten vanuit je luie stoel. De racefans krijgen een nieuw seizoen van Formula 1, rapper Biggie krijgt een documentaire

Maart zal worden afgetrapt met een documentaire over de legendarische Biggie, genaamd Biggie: I Got A Story To Tell, naast de Amerikaanse western No Country for Old Men uit 2007, de comedy drama film Men, Women & Children en LEGO’s Marvel Spider-Man Vexed by Venom.

LEGO Spiderman: Vexed by Venom

3 maart debuteert de nieuwe film Moxie met Amy Poehler in de hoofdrol op Netflix. Hierna zullen we moeten wachten tot 8 maart, maar dan krijgen we wel Despicable Me 3 te zien. 9 maart komt er een nieuwe Netflix Original serie genaamd The Houseboat. De dag erna, op de 10e, is er weer een nieuwe Netflix Original documentaire namelijk Last Chance U: Basketball. 12 maart krijgen we de twee Netflix films Yes Day en de Turkse Paper Lives en op 14 maart seizoen 7 van The Blacklist.

Moxie trailer

Op 16 maart krijgen komt voor kinderen onder andere een kookserie van Michelle Obama genaamd Wafeltje en Mochi. 17 maart komt het Amerikaanse college schandaal aan het licht in de documentaire Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal en de Nederlandse film Wat Is Dan Liefde. De drama serie Sky Rojo en Formula 2: Drive To Survive seizoen 3 komen beschikbaar op 19 maart en de Nederlandse film Doris met Tjitske Reidinga in de hoofdrol kunnen we zien op 20 maart.

Op 26 maart eindigt Netflix zijn film en serie reeks met de nieuwe drama serie The Irregulars, de comedy/drama film Bad Trip uit 2020 en een nieuwe musicalfilm genaamd A Week Away.