Dit zijn de nieuwe films en series op Netflix in juli 2022

We keren terug naar Hawkins voor het einde van het vierde seizoen van Stranger Things en zien Ryan Gosling schitteren in The Gray Man.

Griezelen in de jaren '80.

Vanaf 1 juli is het zo ver, dan zien we eindelijk de conclusie van Stranger Things seizoen 4. Zal het dan toch dat Vecna wordt verslagen of vallen er slachtoffers in het duistere Hawkins? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de laatste twee afleveringen. Ga er goed voor zitten, want ze duren net zo lang als een film. Kijk hier als voorproefje de trailer voor het tweede deel van seizoen 4:

Andere originele series van Netflix die in juli verschijnen zijn: Control Z: Seizoen 3 (6 juli), Boo Bitch (8 juli), Virgin River: Seizoen 4 (20 juli), Blown Away: Seizoen 3 (22 juli), Rebelde: Seizoen 2 (27 juli).

Ryan Gosling schittert in The Gray Man

Netflix komt in juli ook weer met een aantal blockbusters om de zomer door te komen. De Ryan Gosling is The Gray Man in de gelijknamige film en Chris Evans is zijn psychopathische tegenstander in de Netflix spionagethriller geregisseerd door Anthony en Joe Russo, wereldwijd te zien op Netflix vanaf 22 juli. Wij zijn ontzettend benieuwd of de makers van Avengers: Endgame weer een kwalitatief uitstekende kaskraker op het grote scherm kunnen krijgen. De trailer pakt onze aandacht wel, kijk zelf maar even:

Naast The Gray Man komen er nog een aantal andere grote films naar Netflix, zoals: Hello, Goodbye and Everything in Betweenop 6 juli, Under the Amalfi Sun op 13 juli en Purple Hearts op 29 juli. Andere films die verschijnen op Netflix zijn Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life en Hotel Mumbai.

Tot slot heeft Netflix ook nog een aantal documentaires. Zo verschijnt op 12 juli My Daughter's Killer en op 26 juli Street Food: USA. Voor iedereen die zin heeft om een avondje te lachen, op 19 juli kijk je naar David A. Arnold: It Ain't For The Weak.

Hier zie je de trailer van Purple Hearts:

Stranger Things

51 min

Releasejaar: 2019

Drama | Fantasy | Horror | Mystery | Sci-Fi | Thriller

Trailer & info