Netflix: De nieuwe films en series in december 2021

December lijkt een goede maand te worden voor Netflix, met talloze goede films en series. Wat te denken van het nieuwe seizoen van La Casa de Papel, The Witcher of Emily in Paris.

Kijk niet omhoog

Don't Look Up! Zo heet de najaarskraker met Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothee Chalamet en zelfs Kid Cudi en Ariana Grande. De film wordt gemaakt door Adam McKay. Misschien klinkt die naam niet voor iedereen bekend in de oren, maar hij is het brein achter kaskrakers als The Other Guys, The Big Short en Ant-Man. Als deze film ook maar een beetje in de buurt komt van dat soort films, en daar gaan we wel vanuit, dan is dit een must see. Kijk de trailer maar even:

Beste maand van het jaar in serieland

December lijkt de beste maand van het jaar te worden voor Netflix wat betreft series. Er komen vooral een aantal nieuwe seizoenen van bestaande series. Wat te denken van het langverwachte tweede seizoen van The Witcher (17 december), Emily in Paris (22 december), het tweede deel van seizoen vijf van La Casa de Papel (3 december) of Queer Eye seizoen 6 (31 december). Genieten en voor ieder wat wils. Hier is de trailer voor seizoen twee van The Witcher:

Klassieke (kerst)films

Naast Don't Look Up verschijnen er meer films op Netflix in december. Wat te denken van de nieuwe kraker van Benedict Cumberbatch. The Power of the Dog draait momenteel nog in de bios, maar is vanaf volgende week ook al op Netflix te zien (1 december). Naast Cumberbatch zijn ook topacteurs als Jesse Plemons en Kirsten Dunst te zien in de film (allebei Fargo).

Later in de maand krijgen we uiteraard weer talloze films te zien in de kerstsfeer. Zo kijk je vanaf 7 december naar De Familie Claus 2, vanaf 1 december naar Elfen vanaf 2 december Single All The Way. Tot slot kijk je in Netflix naar films als Tom and Jerry: The Movie, World War Z, The Notebook, Teenage Mutant Ninja Turtles 2en A Cinderella Story.