Nappily Ever After wordt dé herkenbare rom-com van Netflix

De trailer van Netflix' nieuwste romcom 'Nappily Ever After' is nog geen dag uit, maar fans van rom-coms gaan nu al heel goed op de eerste beelden.

Violet Jones heeft een ogenschijnlijk vlekkeloos leven - een goede baan, een knappe dokter als vriend en een nauwkeurig onderhouden kapsel. Na een ongeluk bij de kapper beginnen al deze aspecten kwijt te raken en realiseert Violet zich dat ze het leven leefde dat voor haar was uitgekozen, niet het leven dat ze zelf wilde.

Dit is de samenvatting die Netflix geeft aan hun net aangekondigde film Nappily Ever After. Waarom ze voor deze naam hebben gekozen is nog onduidelijk, maar de trailer belooft dat dit een film wordt waar elke vrouw zich mee kan identificeren. De comments onder de YouTube-video zijn dan ook lyrisch: "As someone who’s had long hair for most of her life, seeing this gave me chills. We are not defined by our exterior selves. I’m so HYPE for this film!", zegt TuttiTunes. "'ve never felt more seen in my entire life. Wow. Thank you", aldus Michelle Tshimanga.

In de hoofdrollen zien we Sanaa Lathan, Ricky Whittle, Lyriq Bent with Ernie Hudson en Lynn Whitfield.

Check de trailer:

Nappily Ever After is vanaf 21 september te zien op Netflix.