Mocro Maffia krijgt tweede seizoen

Nadat Mocro Maffia de Hashtag Award voor 'beste video on demand' in ontvangst heeft genomen, hebben de makers van de succesvolle serie bekendgemaakt dat de misdaadserie een tweede seizoen krijgt.

Het eerste seizoen is al te zien op Videoland en ook de nieuwe reeks zal weer op de streamingdienst te zien zijn. Het is nog niet bekend vanaf wanneer seizoen 2 beschikbaar is.

Het eerste seizoen had zoveel reacties opgeleverd. "Het is echt bizar", vertelt Achmed Akkabi, acteur en creatief producent van de serie. "We krijgen bijna dagelijks berichten van mensen die om seizoen twee vragen of zelfs een rol willen spelen in de serie". De fans krijgen hun zin en zullen worden getrakteerd op een tweede seizoen. 

De Videoland-serie gaat over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus die samen de overstap maken van de kleine criminaliteit naar het grotere werk en binnen no-time de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen hebben. Als door jaloezie de vriendengroep uit elkaar valt, komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan en zal het er hard aan toe gaan.

Dat de misdaadserie Mocro Maffia razend populair is blijkt ook uit de cijfers. Het eerste seizoen is namelijk al door meer dan de helft van de Videoland-abonnees bekeken, waarvan 71% de hele serie af keek en is daarmee een van de meest bekeken series op Videoland.

MEER: Videoland-serie Mocro Maffia wordt laaiend enthousiast ontvangen

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Nasrdin Dchar, Robert de Hoog, Daan Schuurmans en Achmed Akkabi.

Mocro Maffia

60 min

Releasejaar: 2018

Crime

Trailer & info