Alle aangekondigde Marvelseries voor Disney+ op een rijtje

San Diego Comic-Con is achter de rug en daar werden ontzettend veel series voor Disney+ aangekondigd

Loki, Wandavision en nog veel meer

Marvel heeft tijdens San Diego Comic-Con vijf nieuwe series aangekondigd die naar Disney+ zullen komen. Hall H is de locatie waar de meest belangrijke panels worden gehouden. Vandaar dat ook Marvel daar groots aanwezig is. Naast verschillende films voor Phase 4 van het "Marvel Cinematic Universe" zijn er ook vijf nieuwe series aangekondigd die naar streamingdienst Disney+ zullen komen.

The Falcon and The Winter Soldier

Als eerste werd The Falcon and The Winter Soldier aangekondigd. De serie zal in de herfst van 2020 beschikbaar zijn en draait uiteraard om The Falcon en The Winter Soldier. Deze rollen worden gespeeld door Anthony Mackie en Sebastian Stan. Verder werd bekend gemaakt dat Daniel Brühl zal terugkeren als vijand Baron Zemo.

The Falcon and the Winter Soldier

WandaVision

Vervolgens was het de beurt aan Elizabeth Olsen en Paul Bettany. Zij zullen in de serie WandaVision de rollen van Wanda Maximoff/Scarlet Witch en Vision op zich nemen. Naast deze twee acteurs zal ook Teyonah Parris een rol krijgen, zij zal de volwassen Monica Rambeau spelen. Dat personage zou je kunnen kennen uit Captain Marvel, waar ze nog een kind is. In de herfst van 2021 zal WandaVision te zien zijn via Disney+.

WandaVision

Loki

Een favoriet van veel is Loki. De kwaadaardige tegenhanger van Thor. In Avengers: Endgame zagen we hoe Loki de Space Stone wist te stelen en zichzelf weg te teleporteren. Wat voor gevolgen dit heeft zal te zien zijn in Loki. Uiteraard zal Tom Hiddleston de rol van de "Trickster god" op zich nemen. In de lente van 2021 moeten zijn avonturen te streamen zijn.

Loki Disney+

What If...?

Er is ontzettend veel mogelijk in de wereld van Marvel. De comics bewijzen dat keer op keer. Vanaf 1977 is er een serie gemaakt die de vraagt stelt "wat zou er gebeuren als...". In die serie worden verschillende alternatieve verhalen uit het Marvel universum verteld. De What If...? serie zal de eerste geanimeerde serie van Marvel zijn en is te zien vanaf de zomer in 2021.

What If...?

Hawkeye

Tot slot is Hawkeye aangekondigd. Een serie die draait om het personage gespeeld door Jeremy Renner. Tijdens Endgame zagen we vooral een ander alter ego van Hawkeye, namelijk Ronin. De serie Hawkeye neemt ons vanaf de herfst in 2021 mee op de avonturen die Ronin heeft meegemaakt tussen de tijd dat Thanos zijn familie liet verdwijnen met de beruchte Snap en Avengers: Endgame.

Hawkeye

Het is nog niet exact bekend wanneer Disney+ exact beschikbaar zal zijn in Nederland. De streamingdienst is vanaf eind 2019 online in Amerika.