Making A Murderer: Check de trailer van seizoen 2

Making A Murderer heeft met seizoen 1 veel commotie veroorzaakt in Amerika. De ogenschijnlijk foutieve veroordeling van Steven Avery en Brendan Dassey krijgt nu een tweede seizoen op Netflix en het lijkt weer ouderwets frustrerend bingen te worden - als we deze seizoenstrailer mogen geloven.

Netflix-serie Making A Murderer was misschien wel dé hit van 2015. In 10 afleveringen zien we het waargebeurde verhaal van Steven Avery, een simpele ziel in Wisconsin, die een moord in de schoenen geschoven krijgt. Hoewel hij op het eerste gezicht een logische verdachte lijkt, blijkt er nogal wat te rommelen aan het verhaal van de lokale politie en justitie. In de documentaire wordt gesuggereerd dat Avery vals is beschuldigd in een poging corruptie uit een eerdere strafzaak te verdoezelen. Ook zou zijn neefje Brendan Dassey gemanipuleerd zijn om een valse beschuldiging af te leggen.

Nadat we eerder al een releasedatum kregen, zien we nu de eerste echte beelden van seizoen 2. Het verhaal gaat verder waar we achter zijn gebleven: met Steven en Brendan achter tralies. In de trailer zien we dat advocaat Kathleen Zellner zich heeft verbonden aan Avery's zaak, als we de voice-over mogen geloven heeft ze meer onterechte veroordelingen terug weten te draaien dan welke advocaat dan ook. Check de trailer hieronder.

Gaat dit de doorbraak zijn die Steven Avery en Brendan Dassey nodig hebben? We kunnen het vanaf 19 oktober zien op Netflix, dan is het gehele tweede seizoen te streamen.