De leukste decemberfilms zie je bij Pathé Thuis

Films voor tijdens de feestdagen zijn er zat bij Pathé Thuis, van actie en avontuur tot romatiek en drama, voor iedereen zit er iets tussen.

Het leukste van elk genre

Pathé Thuis brengt bioscoopfilms als eerste naar je televisie zodat je uit de nieuwste films kan kiezen die uitgekomen zijn. Ook in december wordt het aanbod weer ververst met een aantal nieuwe topfilms die je tijdens de korte dagen lekker op de bank kan kijken. Er is trouwens genoeg aanbod voor het hele gezin. Zo kunnen de kinderen genieten van Angry Birds 2 of De stad van Draken terwijl er ook genoeg is voor de rest van de familie, zoals Once Upon a Time in Hollywood of de geloofde documentaire over en genaamd Diego Maradona. Lees hier alles over Pathé Thuis en hoe je kosteloos kan inschrijven.

Wij zetten de vijf leukste films voor je op een rijtje die in december naar Pathé Thuis komen en daaronder een paar eervolle vermeldingen.

Once Upon a Time in Hollywood

Once Upon a Time in Hollywood is de nieuwste film van Quentin Tarantino. Fans van Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Django: Unchained en nog veel meer kunnen zich al verheugen op deze kraker over Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) die werk zoeken in een veranderende filmindustrie. Once Upon a Time in Hollywood is te zien vanaf 13 december.

Angry Birds 2

Nadat Bird Island werd gered van een invasie van groene varkens, heeft de lokale held Red de strijd met Pig Island nog niet gestaakt. De oorlog, waarbij beide eilanden elkaar steeds voor de gek houden en streken met elkaar uithalen, stopt ineens wanneer er grote ijspegels uit de lucht vallen. Ze blijken gestuurd te zijn door de tiran die over Eagle's Island regeert, Zeta. Kunnen de Birds en Pigs met elkaar samenwerken om de nieuwe slechterik te verslaan? Te zien vanaf 6 december.

Diego Maradonna

De documentaire van Oscarwinnaar Asif Kapadia over het leven van de legendarische voetballer Diego Maradonna. Uit meer dan 500 uur aan archiefmateriaal heeft de regisseur een film neergezet die het verhaal van de Argentijn op een unieke manier vertelt, de opkomst en ondergang van (wellicht) 's werelds beste voetballer aller tijden is te zien vanaf 3 december

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen Is de derde film in de actietrilogie met Gerard Butler als geheime agent Mike Banning. Na een aanslag op de president wordt hij als dader aangewezen en moet hij zijn onschuld zien te bewijzen door de ware daders op te sporen. Vanaf 3 december kan je de derde film bekijken in de serie.

Mademoiselles de Joncquières

Een verfrissend kostuumdrama over wraak, liefde, drama en dat allemaal in het 18e Eeuwse Frankrijk. Het gaat over een rijke weduwe die een rokkenjager terug wil pakken omdat hij haar wist te verleiden. Vanaf 18 december is de film beschikbaar bij Pathé Thuis.

Verder komen de volgende films naar Pathé Thuis en hier kan je het volledige aanbod zien:

So Long, My Son – Subtiel filmdrama over twee doodnormale gezinnen in een veranderd China. Nu te zien.

Playmobil: The Movie – Avontuurlijke animatie over de wereldberoemde speelgoedpoppetjes. Te zien vanaf 2 december.

Anna’s War – Russisch drama over Oekraïne in de Tweede Wereldoorlog bekeken door de ogen van het jonge Joodse meisje Anna. Te zien vanaf 4 december.

Angry Birds 2 – Kleurrijke animatiefilm gebaseerd op het populaire spelletje. Te zien vanaf 6 december.

Poms – Comedy met Diane Keaton in de hoofdrol over een senior die uit verveling een cheerleadingclub opricht. Te zien vanaf 8 december.

The Fall of the American Empire – Satirische Canadese film die de Westerse, kapitalistische samenleving op de hak neemt. Te zien vanaf 11 december.

Jarhead: Law or Return - vertelt het heldhaftige verhaal over de levensgevaarlijke extractie van een gevallen Israëlische gevechtspiloot, gevangen genomen door een tak van Hezbollah in Syrië. Te zien vanaf 11 december.

Only You – Rauw en eerlijk liefdesdrama over een Brits stel wiens kinderwens niet zomaar in vervulling gaat. Te zien vanaf 16 december.

Ask Dr. Ruth – Over het levensverhaal van Dr. Ruth Westheimer, die als kind de Holocaust overleefde en de eerste en beroemdste seksuoloog werd. Te zien vanaf 17 december.

La promesse de l'aube – Film over het levensverhaal van de Franse avonturier, piloot en schrijver Romain Gary. Met o.a. Charlotte Gainsbourg. Te zien vanaf 17 december.

Carmen & Lola – Subtiel Spaans drama over twee lesbische meisjes in de Romagemeenschap. Te zien vanaf 18 december.

Mademoiselles de Joncquières – Verfrissend kostuumdrama over een chique weduwe die in het 18e-eeuws Frankrijk wraak neemt op de rokkenjager die haar wist te verleiden. Te zien vanaf 18 december.

Jim Button en de stad van de draken – Spectaculaire liveaction-film over het jongetje Jim die op zoek gaat naar zijn ware afkomst en tijdens deze spannende zoektocht in het ene na het andere avontuur rolt. Te zien vanaf 24 december.

Kill Chain – Actiethriller met Nicolas Cage in de hoofdrol over een hoteleigenaar die verwikkeld raakt in een gewelddadig conflict. Te zien vanaf 27 december.

Late Night – Comedy met Emma Thompson en Mindy Kaling in de hoofdrol over een talkshowhost die vervangen wordt omdat ze te oud wordt en er alles aan doet om dit te voorkomen. Te zien vanaf 27 december.