La Casa de Papel Deel 3: Money Heist teaser en releasedatum

De bankoverval in La Casa de Papel was nog niet alles. De overlevenden ontsnappen en het lijkt erop alsof hun vrede niet voor lang is. Deze zomer zal deel 3 worden uitgebracht met (wie weet) een nieuwe ontsnapping.

Money Heist: deel 3

Kijkers bleven na deel 2 achter met een aantal vragen en dus was het idee van een derde deel niet zo gek. Rond het einde van 2018 kregen we een video te zien waarin we alle verschillende acteurs zagen van deel 3. Netflix heeft vandaag de officiële datum onthuld via Youtube en teaset nogal korte beelden van het nieuwe deel van La Casa de Papel.

We hebben helaas afscheid moeten nemen van enkele favoriete personages in de eerste twee delen, maar het lijkt erop dat Berlin onverslaanbaar is. In de video die vorig jaar op Twitter verscheen, zien we een lachende Berlin, wat betekent dat we (hoogstwaarschijnlijk) geen afscheid hoeven te nemen van onze favoriete psychopaat.

Lees ook:

Lees ook:

Het derde deel van La Casa de Papel zal op 19 juli 2019 te zien zijn op Netflix. Zoals gewoonlijk wordt het hele deel in één keer gelanceerd.

La Casa de Papel

70 min

Releasejaar: 2019

Action | Crime | Mystery | Thriller

Trailer & info