Keeping Up With the Kardashians stopt na seizoen 20

Keeping Up With the Kardashians stopt na seizoen 20, Kim, Khloe en Kourtney zullen hun langlopende reality TV-serie in 2021 beëindigen.

Einde van een tijdperk

Het twintigste seizoen van Keeping Up With the Kardashians wordt het laatste seizoen van de langlopende reality TV-serie over de Kardashian-familie. Kim, Khloe en Kourtney zullen niet langer te volgen zijn in hun turbulente levens in de showbusiness van de Verenigde Staten.

De Kardashian-Jenner familie maakte dat nieuws vandaag bekend. Concreet zal het huidige seizoen worden gevolgd door een laatste seizoen in 2021 dat het afsluitende seizoen van de serie wordt. Op social media werd een statement gedeeld door de familie.

'We moeten helaas afscheid nemen van Keeping Up With the Kardashians. Na veertien jaar, twintig seizoenen, honderden afleveringen en verschillende spinoff shows hebben we als familie besloten om deze bijzondere reis te stoppen. We zijn meer dan dankbaar voor iedereen die ons al die jaren volgde – door goed en kwaad, de tranen, het geluk en de vele relaties en kinderen. We zullen die herinneringen voor altijd koesteren.'