Juventus krijgt nieuwe documentaire op Amazon Prime: All or Nothing

Juventus krijgt een nieuwe documentaire op Amazon Prime Video. Het is niet de eerste docu voor de Oude Dame, eerder verscheen er ook al een documentaire op Netflix. Deze werd matig ontvangen omdat er niet overal toegang werd gegeven, terwijl dat juist de insteek is van dit soort documentaires.

Forza Juve

De Amazon Original docu serie "All or Nothing: Juventus" gaat over het huidige seizoen van Juventus, zo valt te lezen op de site van de Bianconeri. Eerder verschenen er binnen dezelfde serie op Amazon documentaires over Manchester City en Tottenham Hotspur. Vooral die van Tottenham was spraakmakend door het optreden van onder andere José Mourinho.

Via camera's heeft Amazon toegang tot alles wat er gebeurt in het Allianz Stadium, het Juventus Training Center, en meer plekken buiten het veld. Je maakt kennis met het leven en de identiteit binnen de club zoals je niet eerder zag. Overigens gaat het niet enkel over het eerste team en de spelers, maar ook over het bestuur en de technische staf.

Amazon Original All or Nothing: Juventus komt exclusief naar Prime Video in 2021. het wordt geproduceerd door Fulwell 73 (I Am Bolt, Sunderland ‘Til I Die, The Class of ‘92), met Executive Producers Leo Pearlman en Ben Turner en Showrunner Richard Cooke.