Honderden nieuwe films naar Film1 met Bohemian Rhapsody en meer

Film1 krijgt honderden nieuwe films bij het aanbod via nieuwe partnerschappen, dat brengt onder meer Bohemian Rhapsody, The Big Short, Assassin's Creed en Birdman naar de dienst.

Zang, geld en actie.

Dankzij samenwerkingen met New Regency en Dutch FilmWorks heeft Film1 een waslijst aan nieuwe films toegevoegd aan het aanbod. Er komen flink wat gelauwerde films naar de streamingdienst toe zoals de biofilm over Queen, Bohemian Rhapsody, The Wolf of Wall Street en nog veel meer. We noemen er een aantal voor je op:

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody leverde Rami Malek zijn eerste Oscar op als Freddie Mercury, de frontman van de legendarische rockband Queen. De film komt deze maand uit op Film1 en bestrijkt de periode waarin Queen werd opgericht tot het laatste optreden op Live Aid in 1985.

The Big Short

The Big Short is een waargebeurd verhaal van verschillende personages tijdens de bankencrisis in de Verenigde Staten van 2007. Elk personage heeft een verhaal dat gaat over een specifiek deel van de crisis.

Assassin's Creed

Assassin's Creed is de verfilming van een succesvolle gamereeks over een verborgen strijd tussen Assassins en Tempeliers. Met Michael Fassbender in de hoofdrol en onder meer Marillon Cotillard en Michael K. Williams in de cast is Assassin's Creed een actiefilm om niet over het hoofd te zien.

Birdman

Birdman met Michael Keaton en Edward Norton gaat over een toneelgroep waar een oude filmster bij hoort die egoproblemen heeft wegens zijn verleden als populaire superheld Birdman.

The Hitman's Bodyguard

Wanneer Michael Bryce zijn klant vermoord ziet worden, verliest hij zijn status als 's werelds beste lijfwacht. Om die te heroveren moet hij een huurmoordenaar vervoeren naar Den Haag, een lastige klus zo blijkt.

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen is de derde film in de reeks over Mike Banning. De geheime agent wordt van de moord op de president beschuldigd en gaat ver om zijn naam schoon te vegen.

The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street gaat over Jordan Belfort die het wil maken op de beurs op Wall Street, met een sterrencast met o.a. Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey en meer, zet Martin Scorsese een geweldige film neer.

Moonrise Kingdom

Moonrise Kingdom, speelt zich af op Rhode Island waar een stel verliefde tieners besluit om weg te rennen van huis waarna de sheriff hen achterna komt. Wanneer er ook nog een storm aankomt, worden de verhoudingen op scherp gezet.

Foxcatcher

Foxcatcher is een biofilm over worstelkampioenen Mark en Dave Schultz en hun relatie met de rijke John Du Pont.

Hier kan je het volledige aanbod bekijken van Film1.