Dit komt er naar HBO Max in augustus 2022

In augustus 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar HBO Max. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

Game of Thrones is terug?

HBO Max kent in augustus een aantal grote hoogtepunten. Niet alleen kijken we naar de season finale van Westworld, dat een flinke wederopleving kent. We kijken direct de week daarna naar House of the Dragon, een van de absolute hoogtepunten van dit jaar voor ons. Na een wat zure nasmaak met het laatste seizoen van Game of Thrones lijkt het erop dat HBO zichzelf helemaal gaast herpakken met House of the Dragon. Kijk alvast maar even naar de trailer:

Alsof dat niet genoeg is kun je Game of Thrones in zijn volledigheid terugkijken in 4K UHD met HDR, Dolby Vision en Dolby Atmos. Voor ons is dat een grote toevoeging, omdat we de serie eerder altijd in 1080p moesten zien.

Niks met Game of Thrones?

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je nou niks met Game of Thrones? Dan is er nog genoeg te zien op HBO Max in augustus. Naast nieuwe afleveringen van The Rehearsal van Nathan Fielder is er met The Office nog meer grappige ongemakstelevisie te vinden bij HBO. Alle seizoenen van de Amerikaanse versie van The Office staan vanaf 15 augustus op de streamingdienst, samen met seizoen 1 t/m 4 van The Big C.

Andere series

Naast The Office, Game of Thrones en House of the Dragon kijk je naar seizoen 1-5 van The Misfits vanaf 13 augustus terwijl je vanaf 11 augustus ook naar de eerste drie seizoenen van het fantastische Sherlock kijkt. Mocht je dat nou nog niet gezien hebben dan is dat ook zeker een grote aanrader. Andere noemenswaardige series in augustus op HBO Max zijn Pennyworth en Industry.

Bioscoopfans opgelet!

Uiteraard is er de komende maand ook nog wat bij voor de filmliefhebbers op HBO Max. Zo kijk je komende maand naar Baby Driver, Bad Moms, Buried, Long Shot, Knives Out, The Shallows en Spider-Man: Homecoming. Eerder zagen we al dat de films met Andrew Garfield over onze spinnenvriend op de streamingdienst verschenen, maar dat wordt nu dus nog verder uitgebreid.