Trailer onthuld van Feyenoord Disney+ documentaire

ESPN heeft een eerste teaser onthuld van de Feyenoord documentaire die vanaf 1 september te zien zal zijn bij Disney+. De reeks krijgt negen afleveringen van 50 minuten die ingaan op de gebeurtenissen van afgelopen seizoen waar Dick Advocaat de leiding had over het eerste elftal.

Niets is sterker dan dat ene woord...

Je kunt de korte trailer hieronder en via deze link bekijken.

In de trailer zie je voornamelijk dat Feyenoord het afgelopen seizoen in de problemen is gekomen vanwege de pandemie. Er mochten geen supporters naar het stadion komen en ook de kwalificatie voor Europees voetbal leken ze mis te lopen. Hierdoor zou de club in financiële problemen kunnen komen. Inmiddels weten we hoe dat allemaal is afgelopen, maar in de documentaire krijg je een exclusieve blik achter de schermen. In de trailer zie je al dat de gemoederen hoog oplopen bij zowel de trainer als de spelers en het belooft een zeer interessante documentaire te worden.

Eerder zagen we al dat onder andere Amazon voetbalteams als Manchester City en Tottenham Hotspur achter de schermen mocht volgen. Disney is nu de eerste partij die een Nederlands team met een dergelijke productie volgt.