Disney+ maakt volledige line-up Star bekend

Star komt binnenkort naar Disney+, namelijk op 23 februari. Er wordt nieuwe content toegevoegd waaronder films en series door Disney’s creatieve studio’s, waaronder Disney Television Studios (20th Television en ABC Signature), FX Productions en 20th Century Studios.

Op naar de sterren, en daar voorbij!

Op het moment dat Star op de streamingdienst verschijnt staan er meer dan 50 tv-series, meer dan 250 films en 4 exclusieve Star Originals klaar in de Disney+ app.

Met Star worden er klassiekers als Grey's Anatomy, 24, Buffy The Vampire Slayer, The X-Files, Lost en Family Guy toegevoegd. Voor ieder wat wils dus. Daarnaast komen series als American Horror Story, black-ish, Scandal en Ugly Betty naar het platform. Tot slot worden er films toegevoegd zoals Wes Anderson's Grand Budapest Hotel en The Shape of Water van Guillermo del Toro.

Ouderlijk toezicht

Vanaf het moment dat Star wordt toegevoegd krijgt Disney+ ook ouderlijk toezicht. Star richt zich als doelgroep voornamelijk op volwassenen. Gebruikers krijgen de mogelijkheid om de toegang tot films en series te beperken op basis van de leeftijdsaanduiding van de content. Ze kunnen ook een pincode instellen voor profielen die toegang hebben tot de volwassen content.

Nederlanders kunnen zich abonneren op Disney+ voor €6,99 per maand, of €69,99 per jaar.