D​it komt er naar Disney+ in oktober 2022

In oktober 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Disney+. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

She-Hulk, Andor en meer

In dit artikel bespreken we de hoogtepunten van Disney+ die in oktober op de streamingdienst verschijnen.

T​he Bear - 5 oktober

De nieuwe komedieserie The Bear gaat over eten, familie, de sleur, de schoonheid van het gevoel van urgentie en de valkuilen. Terwijl de jonge chef-kok Carmy vecht om zowel de zaak als zichzelf te veranderen, werkt hij samen met een onbehouwen keukenploeg die zich uiteindelijk ontpopt als zijn familie.

T​he Walking Dead Seizoen 11C - 3 oktober

In het laatste seizoen vindt Daryl Maggie en onze helden tijdens een moeilijke missie met Negan om de geheimzinnige Reapers te confronteren. Ondertussen moet Eugenes groep zich aanpassen aan de Commonwealth om hulp te krijgen voor Alexandria.

C​andy - 12 oktober

Candy Montgomery is een moeder en huisvrouw uit 1980 die alles had: een goede echtgenoot, twee kinderen, een mooi huis, ze kon zelfs allerlei zonden plannen en uitvoeren. Wanneer de geestelijke druk van het huishoudelijke leven haar tegen gaat staan, schreeuwt ze met haar daden om aandacht en vrijheid, totdat iemand tegen haar zegt dat ze moet zwijgen, met dodelijke gevolgen.

R​osaline - 14 oktober

Rosaline geeft een komische draai aan het klassieke liefdesverhaal Romeo & Julia van Shakespeare. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de nicht van Juliet, Rosaline, op wie Romeo sinds kort verliefd is. Wanneer Romeo Julia ontmoet en haar begint te verleiden, is Rosaline er kapot van en probeert ze de beroemde romance te verijdelen en haar man terug te winnen.

M​eer Marvel en Star Wars

U​iteraard kijk je in oktober ook naar de laatste afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law, maar Marvel-fans hoeven haar nog niet te missen. In oktober komt ook Marvel Studios Assembled: The Make of She-Hulk naar Disney+. Verder is de nieuwe Star Wars serie Andor te zien op de streamingdienst, hier verschijnen wekelijks nieuwe afleveringen.