Disney+ in mei met The Bad Batch, MODOK, The New Mutants en meer

Disney+ krijgt in mei weer mooie producties toegevoegd aan het aanbod, zoals de Disney Original Star Wars: The Bad Batch, Marvel's MODOK-serie, The New Mutants, Cruella en nog veel meer.

Films en series

The New Mutants verschijnt ook begin mei op de dienst. Deze Marvel-film gaat over een groep mutanten die in een instelling zitten en hun krachten leren te beheersen. De film heeft een duistere bijna horror-achtige toon zoals je in de trailer al goed kunt zien. The New Mutants komt op 7 mei uit op Disney+.

Op 14 mei komt het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series uit op de dienst. Kijk hoe de situatie zich ontwikkelt op de middelbare school in deze adaptatie van de High School Musical-films.

Ook New Girl verschijnt op 14 mei, deze komedieserie werpt een hedendaagse blik op vriendschap en romantiek. Het gaat over vijf vrienden die hun plek proberen te vinden in de wereld. Seizoenen 1 tot en met 7 komen uit op de dienst.

Op 21 mei zal The War of the Worlds uitkomen, het hele eerste seizoen én de eerste aflevering van seizoen twee zijn dan te zien. The War of the Worlds gaat over een groep overlevenden nadat een buitenaardse invasie een groot deel van de mensheid wegvaagde.

Op dezelfde dag verschijnt de Marvel-komedie MODOK, over M.O.D.O.K oftewel Mental/Mobile/Mechanized Organism Designed Only for Killing. MODOK is een Marvel-schurk die in deze serie in een midlife crisis zit, deze animatieserie is op 21 mei te zien.

Op 28 mei verschijnt de nieuwe Disney-film over Cruella de Vil (Emma Stone), genaamd Cruella. De bekende, modieuze, slechterik uit de 101 Dalmatiërs-film krijgt een eigen live-action adaptatie die eind mei te zien is op de dienst. Dit is wel een Premium Release wat betekent dat er een extra bedrag moet worden betaald om de film te kunnen kijken.

Rebel verschijnt ook op 28 mei op Disney+, gebaseerd op het verhaal van Erin Brockovich, een advocate zonder diploma in rechten. Katey Sagal (Sons of Anarchy, Married With Children) speelt de hoofdrol als deze sterke dame.

Ten slotte zullen ook alle afleveringen van seizoen 1 tot en met 10 van Bob's Burgers uitkomen op 28 mei. De cartoon gaat over Bob, zijn hamburgerzaak en zijn knotsgekke familie.