Chromecast met Google TV ontvangt interessante update

Google rolt momenteel in Nederland een interessante update uit voor de Chromecast met Google TV en tv's met Google TV. Dit zijn de 2 nieuwe functies.

Nieuwe interface

Androidworld heeft een nieuwe update voor Google TV ontvangen. Daarin zien we dat de interface van Google TV nu bovenaan aanbevelingen laat zien, en daaronder regels met De beste keuzes voor jou, Je apps, Populaire series, Populaire films en Nieuwe films en series. Google stapt dus af van de overzichten per streamingdienst, en geeft per categorie al het aanbod van verschillende aanbieders weer. Uiteraard zijn deze aanbevelingen zijn afgestemd op jouw kijkgedrag en persoonlijke voorkeuren.

De gepersonaliseerde aanbevelingen zijn overigens gebaseerd verschillende factoren, waaronder de streamingservices die je hebt geselecteerd en de content die je hebt gekocht of gehuurd op Google Play, YouTube, Google TV en Android TV.

Sony BRAVIA XRA80J met Google TV

Sony BRAVIA XRA80J met Google TV

Kijklijst

De tweede nieuwe mogelijkheid is te vinden in het onderdeel Bibliotheek. Die is namelijk overzichtelijker geworden. Je vindt er nu alle films en series die je aan de kijklijst hebt toegevoegd, op één plek.

Update downloaden

Wil je checken of deze update ook al beschikbaar is voor jouw Chromecast met Google TV of Sony of TCL-tv met Google TV? Ga dan met de afstandsbediening naar je profiel rechts bovenin, en klik op de instellingen > Over > Systeemupdates.

Meer nieuws over deze Chromecast vind je in de artikelen hieronder. Heb jij de update al binnen? Laat het ons weten in de reacties onder dit artikel.

- Alles over de nieuwe Chromecast met Google TV

- Uitgebreide Chromecast met Google TV review

- Komt de Chromecast met Google TV ook naar Nederland?