De beste series die uitkomen op Ziggo vanaf oktober 2019

Op donderdag 10 oktober worden er nieuwe topfilms en series uitgebracht op Ziggo, met onder meer The Feed, de HBO-serie Watchmen en His Dark Materials.

Thrillers, superhelden of een familieserie?

The Feed is een psychologische thriller waar het eerste seizoen van uitkomt op Ziggo, de show speelt zich af in Londen in de toekomst. Wanneer Lawrence Hatfield een technologie ontwikkeld om direct gedachten en emoties tussen mensen uit te wisselen, het gaat echter helemaal fout wanneer gebruikers gewelddadig worden.

the feed ziggo xxl

Watchmen is een HBO-serie gebaseerd op de comic books die op 21 oktober naar Ziggo toe komt. Met uitvoerend producent Damon Lindelof, Emmy-winnaar met Lost, aan het roer is dit een show om je op te verheugen. Seizoen één speelt zich af in de nasleep van een terroristische aanval van witte extremisten op de politie en hun families.

Dan begint op 5 november de HBO Fantasy-serie His Dark Materials, de tv-show gebaseerd op de boeken van Phillip Pullman. Een tiener gaat op zoek naar haar vriendin die vermist is, ze ontdekt een groter complot dat te maken heeft met de mysterieuze 'Dust', is hier meer aan de hand?

Er komt nog meer uit voor het einde van 2019 waaronder seizoen 6 van Vikings, Silicon Valley, Mrs. Fletcher, Jett en The Righteous Gemstones. Bekijk de Ziggo-website voor alle informatie.