Babylon is vanaf nu te huur op Pathé Thuis - ADV

Babylon, de geweldige blockbuster van topregisseur Damien Chazelle, is vanaf nu verkrijgbaar op Video on Demand via Pathé Thuis. De film was sinds 23 maart ook al te koop.

Van de maker van La La Land en Whiplash

T​opregisseur Damien Chazelle is terug met de nieuwe kaskraker Babylon. De film is nog maar net uit de bioscoop en is nu alweer te zien op Pathé Thuis. In de hoofdrol van de film met een sterrencast spelen Margot Robbie en Brad Pitt. De film heeft trouwens ook een Nederlands tintje, met model en actrice Bregje Heinen die een rol heeft gekregen.

De film gaat over de jaren '20 en het moment dat stomme films plaats moeten maken voor films met gesproken tekst. Vanaf dat moment is de filmindustrie in Los Angeles in rep en roer. Deze verandering zorgt voor de opkomst en ondergang van sterren in het innovatieve Hollywood. Je begrijpt misschien wel dat Babylon een bijzonder spannend verhaal kent, dat ongeveer drie uur duurt.

Hoewel het verhaal vol met drama zit, kunnen kijkers ook een vleugje comedy verwachten. Daarnaast is Babylon ook een lust voor het oog, niet alleen qua cinematografie maar de film is ook gevuld met prachtige sets. Bekijk hierboven vast de trailer als voorproefje.

Babylon is vanaf vandaag op Pathé Thuis te huur vanaf €4,99, klik hieronder om de film te huren.

B​en je benieuwd geraakt naar Babylon?Klik hier om de film te huren of te kopen via Pathé Thuis.