Ares: Nederlandse Netflix-horrorserie begint met filmen

De eerste Nederlandse Netflix Original-serie is begonnen met filmen in Amsterdam. Ook is er meer bekend over de cast en het verhaal van de psychologische horrorserie.

Ares is een achtdelige psychologische horrorserie over beste vrienden Rosa en Jacob, die worden uitgenodigd door een geheim studentengenootschap in het hart van Amsterdam. Ze geven zich over aan deze wereld vol rijkdom en macht. Deze plek blijkt gebouwd op demonische geheimen uit het Nederlandse verleden. Een plek waar zij een verschrikkelijke prijs betalen om bij de elite te horen. 

Ook maakt Netflix in een persbericht bekend welke Nederlandse acteurs rollen spelen in de serie. Zo zien we namen als Jade Olieberg (Hoe overleef ik mezelf?), Tobias Kersloot (Brussel, TessaKlem), Lisa Smit (TBS, Shocking Blue, Lena, Kenau, Redbad), Robin Boissevain (Spijt!, Bergen, Flikken Maastricht), Frieda Barnhard en Gouden Kalf-winnares Rifka Lodeizen. De serie wordt geregisseerd door Giancarlo Sanchez (Mocro Maffia) en Michiel ten Horn (Aanmodderfakker) en is geschreven onder leiding van Michael Leendertse (Bankier van het Verzet, Smeris).

Ares: Nederlandse Netflix-horrorserie begint met filmen
V.l.n.r: Jade Olieberg, Tobias Kersloot, Lisa Smit en Robin Boissevain. Via: Netflix.

Ares komt nog dit jaar uit op Netflix. De serie wordt momenteel gefilmd in Amsterdam.