Dit komt er naar Prime Video in augustus 2022

In augustus 2022 komen weer een aantal toffe nieuwe films en series naar Prime Video, de streamingdienst van Amazon. Wij zetten de grootste nieuwe toevoegingen voor je op een rij, zodat je weet wanneer je de nieuwe producties mag verwachten.

Alles of niets

In navolging van Manchester City en Tottenham Hotspur krijgt ook Arsenal nu een eigen documentaire op Prime Video. De documentairereeks All or Nothing heeft afgelopen seizoen het team gevolgd van Guardiola-adept Mikel Arteta. Afgelopen jaar was cruciaal voor Arsenal. Met All or Nothing krijgen we een uniek kijkje achter de schermen. Dit is dus een docu die je vanaf 4 augustus niet mag missen als sportliefhebber.

Kijk hier de trailer om te zien of het iets voor je is:

Thirteen Lives - 5 AUGUSTUS 2022

Thirteen Lives vertelt het waargebeurde verhaal van de wereldwijde reddingsactie van een Thais voetbalteam dat tijdens een onverwachte regenbui vast kwam te zitten in de Tham Luang grot. Een team van ervaren duikers gaat samen met Thaise troepen en meer dan 10.000 vrijwilligers de groep proberen te redden. Je kunt je wel voorstellen dat het een zenuwslopend verhaal is en het lijkt erop alsof het een onmogelijke opgave is...

A League of Their Own - 12 AUGUSTUS 2022

Deze film is geïnspireerd op de klassieker met dezelfde naam van Penny Marshalls en vertelt in acht afleveringen het verhaal van een generatie vrouwen die ervan dromen om professioneel honkballer te worden. De serie gaat dieper in op thema’s als gelijkheid en seksualiteit, en volgt de reis van verschillende vrouwen die ieder hun eigen weg zoeken naar het honkbalveld, zowel in de competitie als het leven daarbuiten. Het origineel was een klassieker met Tom Hanks en Geena Davis in de hoofdrol, kan dit net zo'n succes worden?

Samaritan - 26 AUGUSTUS 2022

De 13-jarige Sam Cleary (Javon "Wanna" Walton) vermoedt dat zijn mysterieuze en teruggetrokken buurman Mr. Smith (Sylvester Stallone) eigenlijk een legende is die zich in het volle zicht verborgen houdt. Hij zou een vigilante zijn geweest die vocht tegen het kwaad. Veel mensen in de stad denken dat Samaritan, zoals hij heette, is omgekomen in een gevecht met Nemesis. Sam heeft goede hoop dat Mr. Smith de buurtwachter is en probeert hem uit zijn schuilplaats te lokken zodat hij weer kan vechten tegen de oplaaiende criminaliteit.

Samaritan Poster

Heb je nog geen Prime Video? Check dan deze link.