Amazon Prime Video krijgt Nederlandse films en series

Naast de nieuwe reclamespot voor Amazon Prime Video is er ook onthuld dat er Nederlandse content op de streamingdienst zal verschijnen.

Nederlandse programma's

Amazon Prime Video is een streamingdienst voor films en series, daar is nu een reclamespot voor uitgebracht en er is onthuld dat er Nederlandse content zal verschijnen.

Amazon Originals zoals Jack Ryan, Star Trek: Picard, The Boys en Fleabag zijn exclusief via Prime Video te bekijken. Daarnaast wordt het aanbod uitgebreid met Nederlandse content zoals: Bon Bini Holland 2, Jiskefet, Verliefd op Cuba, Max Havelaar, Majesteit, Superjuffie, Kruimeltje en de Snollebollekes.

Ook kinderen worden bediend via Amazon Prime Video, onder meer Peppa Pig, Pokémon Detective Pikachu en de Pinguïns van Madagascar staan op de dienst. Vooral tijdens de coronacrisis en lockdown-periode is het handig om nieuwe films of series te kunnen kijken, bekijk het volledige aanbod hier.

Mensen met een abonnement op Amazon Prime hebben voor 2,99 euro per maand toegang tot Amazon Prime Video. Via deze link kun je Amazon Prime aanschaffen