Amazon Prime Video: nieuwe films en series in maart

Het winterse weer maakt langzaam plaats voor de zon, net als dat oude films en series dit doen voor de nieuwe content op Amazon Prime Video. Niet alleen de zon zal een lach op onze gezicht brengen, maar ook nieuwe content zoals Coming to America 2, de zonnige film Palm Springs en nog veel meer zijn vanaf maart te zien.

Grote toevoegingen

De grootste nieuwe toevoegingen zijn de sci-fi/comedy film Palm Springs op 26 maart, met acteurs Andy Samberg en Cristin Milioti die wordt geregisseerd door Max Barbakow. Alhoewel de maand wordt afgetrapt met de Nederlandstalige Trecx. Trecx is een satirische comedy serie met een bekende cast, inclusief Michiel Romeyn, Jim Dedded, Ruben van der Meer, Huub Smit en nog veel meer bekende namen. Hiernaast komt het vervolg van Coming to America, Coming 2 America, ook op de streamingdienst op 5 maart, met de legendarische Eddie Murphy in de hoofdrol en een nieuwe geanimeerde superhelden serie genaamd Invincible op 26 maart, gebaseerd op de gelijknamige comic van Kirkman, Cory Walker en Ryan Ottly.

Coming 2 America

Op volgorde gesorteerd zullen de volgende films en series uitkomen. Op 1 maart komt de film Gemini Man (sci-fi) online, naast de comedy/romance The Terminal, het drama Schindler’s List en de al eerdergenoemde serie Trecx. Dit wordt gevolgd door de uitgave van de drama film Human Capital op 2 maart en op 5 maart zal Coming 2 America beschikbaar worden.

Op 7 maart komt er voor de Batman fans The Dark Knight Rises beschikbaar. Voor de kinderen is er de dag erna, op 8 maart, een nieuwe Dora film namelijk Dora and The Lost City of Gold. Op 11 maart zal de nieuwe drama/comedy The King of Staten Island uitkomen naast de muzikale en romantische The High Note. Op 13 maart neemt Keanu Reeves ons opnieuw op avontuur als Neo in The Matrix Revolutions en kunnen we met het licht aan naar bed, na de horrorfilm Crawl te hebben gezien op 15 maart. Hiernaast is er nog meer goed nieuws voor Batman fans, omdat op 16 maart ook The Dark Knight online komt.

The Matrix Revolutions trailer

De thriller/drama film Horizon Line wordt beschikbaar op 18 maart en op 19 maart zal seizoen 20 van Keeping Up With The Kardashian uitkomen, wat overigens ook het allerlaatste seizoen ooit is. 22 maart maakt plaats voor de familie/comedy Playing With Fire uit 2019. Hierna zal de nieuwe serie Invincible en film Palm Springs op 26 maart beschikbaar worden met als klap op de vuurpijl, de oude vertrouwde, maar toch nieuwe Sonic The Hedgehog, op 29 maart.

Sonic trailer