ADV: Win een Samsung Galaxy Z Flip met KPN - Advertorial

Fancy vouwbare smartphone met twee schermen

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Samsung Galaxy Z Flip

De Samsung Galaxy Z Flip heeft als het uitgevouwen is, een langwerpig 6,7 inch Infinity Flex-scherm. Aan de buitenzijde zit een tweede 1,06 inch Super AMOLED-scherm waar je onder andere je oproepen en notificaties op kunt aflezen. Door het speciale scharnier kan de Galaxy Z Flip opengevouwen in vrijwel elke hoek staan. Dat geeft nieuwe mogelijkheden op het gebied van selfies en videobellen.

Z Flip advertorial_1

De software op dit toestel is samen met Google geoptimaliseerd. Samsungs One UI met Flex Mode biedt een op maat gemaakte gebruikerservaring voor een buigbaar scherm. Zo kan het apparaat zich automatisch opsplitsen in twee schermen waarbij je bijvoorbeeld op de bovenste een video bekijkt en op de andere een mail tikt. Meer over de Samsung Galaxy Z Flip lees je hier.

ZFlip advertorial

Win een Samsung Galaxy Z Flip

In samenwerking met Samsung en KPN mogen we deze unieke telefoon aan een van onze lezers weggeven. Daarvoor hoef je alleen de onderstaande vragen te beantwoorden en je e-mailadres achter te laten. Kun je het formulier niet zien, klik dan hier.

De winnaar zal na 28 mei bekendgemaakt worden via e-mail.