Nieuw: 3 toffe series op Ziggo om te bingen - Advertorial

Blijf jij met het natte en koude herfstweer het liefst binnen om series te bingen, maar heb je al zoveel gezien dat je niet meer weet wat je moet kijken? Geen paniek! Ziggo heeft altijd wel weer nieuwe titels om te streamen. Om jou de koude herfst en winter door te helpen lichten we drie toffe series voor je uit.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

Blue Bloods (13 seizoenen)

In de dramaserie Blue Bloods kruipt niemand minder dan Tom Selleck in de huid van Frank Reagan. Hij is hoofd van de New York Police Department (NYPD). Zijn oudste zoon is detective en ook zijn jongste zoon treedt in zijn voetsporen als politieagent in New York.

De verschillende generaties hebben een andere kijk op hoe ze bepaalde zaken aanpakken en botsen daardoor nog wel eens met elkaar. Maar voor hen allemaal is het belangrijkste doel dat het recht zegeviert. In de serie volgen we het persoonlijke en professionele leven van de familie. Met maar liefst 13 seizoenen met 260 afleveringen is dit een heerlijke serie om te bingen.

The Affair (5 seizoenen)

Ook met The Affair kan je voorlopig even vooruit. Deze meeslepende dramaserie bestaat namelijk uit vijf seizoenen met 53 afleveringen. The Affair gaat over de niet zo succesvolle schrijver en schoolleraar Noah Solloway. Hij lijkt gelukkig met zijn vrouw en hun vier kinderen, maar niets is minder waar. Tijdens een vakantie op de Hamptons krijgt hij namelijk een affaire met Alison Bailey, een ongelukkige serveerster met een tragisch verleden. Hij wordt zelfs verliefd op haar en besluit te scheiden van zijn vrouw en zijn gezin te verlaten.

De serie vertelt het verhaal vanuit het perspectief van alle personages. Aan de hand van hun selectieve geheugens komen we er stapje voor stapje achter wat er precies gebeurd is en wat voor gevolgen de affaire van Noah en Alison heeft op hun leven. The Affair is alleen beschikbaar via Ziggo Movies & Series XL. Dit is een extra pakket dat je naast je tv- en internet abonnement kunt afsluiten bij Ziggo.

Godfather of Harlem (2 seizoenen)

Hou jij van series over misdaad en maffia? Dan is de Godfather of Harlem echt wat voor jou. Deze spannende serie vertelt het waargebeurde verhaal van de beruchte misdaadbaas Bumpy Johnson. Het is begin jaren zestig als Bumpy Johnson na tien jaar gevangenisstraf terug gaat naar de wijk waar hij ooit de baas was. Maar de macht in zijn wijk is inmiddels overgenomen door de Italiaanse maffia.

Om de macht terug te krijgen moet Bumpy het opnemen tegen de Genovese familie, die wordt geleid door de onverschrokken Vincent ‘Chin’ Gigante. Dat gaat niet zonder slag of stoot en beiden gaan over lijken om te krijgen wat ze willen. Bij zijn strijd krijgt Bumpy hulp uit onverwachte hoek van de radicale predikant Malcolm X.

Oscarwinnaar Forest Whitaker vertolkt de rol van Bumpy Johnson. Verder zijn er rollen voor Vincent D’Onofrio (Daredevil) en Giancarlo Esposito (Breaking Bad). Er staan momenteel twee seizoenen met 20 afleveringen op Ziggo. Naar verluidt verschijnt er in 2023 een derde seizoen. Zet hem dus snel op je kijklijst!

Met deze drie gave series valt er nog genoeg te zien bij Ziggo. Veel plezier met bingewatchen!

Blue Bloods

43 min

Releasejaar: 2010

Crime | Drama | Mystery | Thriller

Trailer & info
The Affair

60 min

Releasejaar: 2014

Drama

Trailer & info
Godfather of Harlem

55 min

Releasejaar: 2019

Crime | Drama

Trailer & info