NLZIET biedt een maand gratis online televisie aan - Advertorial

De wereld van televisie verandert constant, maar zal nooit verdwijnen. Voor een klein bedrag per maand kijk je via NLZIET uitgebreid online televisie. Ze bieden nu een exclusieve deal aan, met een maand gratis televisie kijken.

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

NLZIET: Televisie van de toekomst

NLZIET is als het Netflix van het online televisie kijken in Nederland, Deze abonnementsdienst bundelt alle programma' s van de volgende zenders: NPO1, 2, 3, RTL4, 5, 7, 8, Z, SBS6, Disney XD/Veronica, Net5, SBS9, TV 538, RTL Crime, RTL lounge en RTL Telekids.

Je kunt de programma's niet alleen live kijken maar ook on demand. Sommige programma's zijn tot een jaar terug te kijken. Een ander voordeel van NLZIET is dat het vrijwel reclamevrij is. Dat betekent dat je favoriete programma niet meer onderbroken wordt door die 'vervelende' reclameblokken.

Om al dat moois te ervaren kun je NLZIET nu een maand gratis uitproberen voor maar € 0,01. Schrijf je in door op de onderstaande titel te klikken.

NLZIET biedt zijn diensten online aan en daardoor kun je kijken wanneer je dat wil en waar je dat wil. Daarvoor download je de Android-app op je smartphone of tablet en kijk je onderweg of cast je thuis NLZiet naar je televisie. Wanneer je een televisie hebt voorzien van Android TV dan kun je sinds kort ook de Android TV-app gebruiken van NLZIET. Probeer het nieuwe TV kijken de eerste maand gratis.