ADV: De nieuwe LG Q60, een verrassend compleet toestel - Advertorial

Drie camera's en kunstmatige intelligentie

Deze gesponsorde content wordt geleverd door een externe partij.

LG Q60

De LG Q60 is het nieuwe toestel van LG dat in de midden klasse zijn plek opeist. Voor een aantrekkelijke prijs krijg je een verrassend compleet toestel.

LG heeft met de LG Q60 een bijzonder toestel in de markt gezet. Het toestel beschikt namelijk over in totaal drie camera's en dat is uniek voor zijn prijsklasse. Aan de achterzijde vinden we een camera van 16 megapixel en een dieptecamera van 2 megapixel. Deze dieptecamera zorgt ervoor dat je prachtige foto's kunt maken in portrait mode. Daarbij kun je scherpstellen op het object of de persoon en alles er omheen 'vervagen'.

De derde camera aan de achterzijde is een 5 megapixel groothoeklens. Hiermee kun je de hoek verbreden van de camera zodat er meer op het beeld past. Daarmee krijg je bijvoorbeeld wel je hele vriendengroep op de foto in plaats van maar de helft.

LG Q60

LG heeft de Q60 ook uitgerust met kunstmatige intelligentie in de camera. De AI CAM herkent objecten voor de lens waardoor de software de juiste scène kan toepassen. Hiermee ben je er als gebruiker van verzekerd dat je altijd het beste resultaat voor je foto krijgt!

Specificaties

De foto's en video's die je maakt bekijk je op de LG Q60 op een fraai 6,26 inch groot beeldscherm dat aan de bovenzijde alleen onderbroken wordt door een kleine waterdruppelnotch. De snelle chipset zorgt er met de 3 GB aan werkgeheugen voor dat je al je taken snel kunt uitvoeren. Het toestel beschikt ook over 64 GB opslagcapaciteit die je met microSD kan uitbreiden. Genoeg ruimte voor al je foto's een filmpjes dus.

Verder heeft de smartphone een grote accu met een capaciteit van 3500 mAh. Deze zorgt ervoor dat je makkelijk de dag doorkomt zonder dat je de telefoon hoeft op te laden. Natuurlijk is de LG Q60 voorzien van de laatste versie van Android, zodat je ook op het gebied van software helemaal bij bent.

Naast het nemen van foto's en het maken van video's is de LG Q60 ook je partner in alles wat je overdag doet. Het toestel beschikt vanzelfsprekend ook over Google Assistent. Hiermee kun je informatie opvragen door alleen je stem te gebruiken. Naast informatie kun je Google Assistent ook taken laten uitvoeren zoals het aan- en uitzetten van de slimme lampen in huis, het navigeren naar een bestemming en nog veel meer.

LG heeft op de LG Q60 aan de linkerzijde een speciale knop voor Google Assistent aangebracht. Deze heeft drie verschillende functies die je kunt activeren door te klikken, dubbelklikken of de knop vast te houden. Zo kun je nog makkelijker gebruik maken van de slimme assistent van Google.

LG Q60 kopen

Deze compleet uitgeruste smartphone van LG kost maar € 279,00 en is beschikbaar in de kleuren blauw of zwart. Het toestel is onder andere te koop bij Belsimpel en bol.com.